Racing hoppning

Hemma efter några otroligt roliga och busiga timmar i stallet, äntligen har vi hoppat igen!

 

Då Tiger kräver lite mer uppvärmning än de övriga började vi med en skrittur längs ängen, när vi kom in i ridhuset och jag kortade upp tyglarna blev det galopp, en väldigt taggad häst idag. Fortsatte med lite uppvärmning innan vi började hoppa fram. Styrde mot första hindret (snett igenom) och full galopp blev det. Värmde upp på några hinder innan vi satte ihop dem till en bana. Först ut var Hanna och 3åringen Iza, när hon var färdig sa hon.

-Slå den tiden om du kan Tiger.

Vi accepterade utmaningen och fullfart var det och snäva svängar med en Hanna som hejjade på oss, gissa om Tiger var överlycklig.

 

Sen gjorde Jossan och 5åringen ett försök att utmana oss, men matte hade inte riktigt koll på vilken bana jag och Hanna hade bestämt, så vi uteslöt henne pgs av felridning ;) Riktigt roligt att busa på lite, även om hindrena inte var så höga. Vi hade även med oss en till unghäst som för första gången hoppade riktiga hinder uppsuttet, och även han skötte sig jätte fin (han var inte med på vår ”omhoppnings tävling”).


Vart är snöstormen som skulle komma? Såhär såg det ut när vi skrittade fram.


 

Ett försök till en bild av det nya schabraket, försökte ta en helkroppsbild men hon hade ingen lust att stå still bland alla de andra hästarna som gick runt.

 

Ikväll ska vi lyxa till det med ett restaurangbesök som middag tillsammans med Sara, Daniel, Hannah och Per.


Kommentarer
Postat av: Timmie

Snyggt chabrak :))

Ja, det var verkligen oväder delux som kom över här, den stormen som var för ett par veckor sedan var ingenting jämfört mot den som var igår! Jag är bara glad över att ridhuset och stallet står kvar! :)

2011-12-10 @ 22:52:52
URL: http://dressyrkillen.se
Postat av: Ewe

Nämen! Har du skaffat en björn? För de där är väl ingen häst? ;)

2011-12-11 @ 16:52:31
URL: http://evelinaburvall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0