Om jag bara vore fler

Det jobbiga med att vara hemma hela dagarna är att jag blir så fixar sugen. Funderar och planerar hur jag vill göra om här hemma, både inne och ute. Vi har en ny säng till oss, en 180cm istället för 160cm, så efter 4år har jag äntligen fått montera ihop sängramen jag fick av Fredrik i födelsedagspresent. Men det innebär att vi måste möblera om lite så 160cm sängen återigen får bli gästsäng och bäddsoffan får flytta till musikrummet. Just nu är det ett lite smärre kaos i rummen.
 
Har varit ute och pysslat när Adrian sov i vagnen, rensat ut taktegelpannor från gräsmattan (eller där det förhoppningsvis blir gräsmatta någon gång och inte bara sly) och rensat i syrenhäcken. Jisses vad mycket som var dött där, jag kunde dra upp tre meter höga träd med roten. Vet inte riktigt vad vi ska göra med den, se hur den är när den grönskar, kapa ner den och sen se om den växer till sig. Önskar jag var flera personer så man bara kunde röja och köra bort all trädgårdsavfall, sista april är lite för nära med en sambo som jobbar långdagar fram tilldess.

Hej igen vardagen

Vilka veckor det blev i Skellefteå, hann med en hel del. Träffa min höggravida syster, shoppa i massor till både mig och Adrian (älskar halva reapriset), luncha med massor av vänner, fira påsk i stugan med släkten, träffa Adrians nyfödda kusin, 30års fest, SM guld för SAIK... Kunde inte haft det bättre!
 
Väl hemma igen tog Fredrik sitt pick och pack för att vara på mässa i fyra dagar med tillhörande hotellnätter. Förstår inte hur ensamstående föräldrar klarar sig, som tur är har jag Sofia som varit med mig i två dagar, har till och med ridit. Börjar vara dags att leta reda på ridmusklerna igen, nästa vecka ska vi börja om med dressyrträningarna.
 
Nu är det de sista timmarnas väntan innan Fredrik kommer hem :)

Två månader

Idag är Adrian två månader, oj. Min syster fick barn i måndags så vi har varit förbi en snabbis, vilken liten tjockiskloss Adrian är. Läskigt att han blivit så stor på ingen tid alls. 
 
Han fick en Färg och Form filt av mormor.
 
Dagens stora projekt var mathandling inför påskfirande i stugan, man kan inte annat än älska shop express på matbutikerna. Det ska bli roligt att träffa typ hela tjocka släkten  och massor med andra släktingar som vet vem man är men som man själv inte riktigt har koll på :-P Kvällen idag avslutades med andra vinsten i SM slutspelet för SAIK, gissa om staden är välpyntad i svart och gult!
 

Hej Norrland

Här uppe har inte alla vårfärger riktigt hittat hit, kommer kännas som sommar när vi åker ner till Uppsala igen. Haft en mysig helg med familjen, ska försöka hinna med att träffa några vänner till veckan innan det bär av till stugan för att fira påsk med släkten.
 
Något som fått mig att få både glädje tårar och några ledsna tårar har hänt idag, jag har fått kontakt med en av Tiger Girls gamla ägare. Så roligt att få höra mer om henne men tråkigt att hon inte fick chans att träffa henne igen.
 
 

Synd om mig

Idag hade vi ordnat en motorsåg för att ta ned häcken och en fyrhjuling för att kunna köra släpet till kasen. När jag vaknade kände jag mig dålig, ont i huvudet och ögonen. När det var dags för blöjbyte tog jag två smärtstillande, tänkte att jag kan ju kolla om jag har feber inte för att det är så troligt att jag har det, 39º grader sa termometern! Under mina åtta år tillsammans med Fredri har jag aldrig haft så mycket feber. Så idag har jag varvat med att sova i soffan och sova i sängen, otrolig tur att Fredrik var ledig idag. Fy vad jobbigt det är att må dåligt, hade peppat för massor av trädgårdsfix och ett dressyrpass idag.

10.000

Tiotusen annonser. Det är något att sysselsätta sig med när man ammar på natten. 
 
Det började vara länge sen jag hittade några delar till våran glasservis, sist var i oktober. Tänkte att alla kanske inte vet att tallrikarna kommer från Pukeberg, det är ju lätt att klisteretiketterna försvinner. Så 10.000 annonser senare på Tradera hade jag hittat två annonser, en med två assietter och en med fem assietter. De första två har kommit hem, förhoppningsvis kommer de andra fem på måndag. Lycka ♥
 
14kr+frakt/2st *** 125kr+frakt/5st
 

RSS 2.0