Mu i natten

Här i mitten utav Sverige är det inte renar längs vägen som det är i Norrland, igår kväll (natt) när Fredrik körde hem från hockeyträningen var det ett gäng kossorsom gick längs vägkanten. Glad att jag har en sambo som är väldigt uppmärksam när han kör.
 
Vi har varit iväg till återvinningen med de gamla kylarna och frysarna. Tur att man inte behöver vara så försiktig med vitvarorna då, ett side by side väger en hel del. Och tur att vi inte är så rädd om våran betongbro. Snart står skänken på plats, skönt med nytt till köket, minsta lilla blir en stor förbättring.

Båtmänniskor...?

En minisemester i utlandsvärme. Halv ett på natten mot lördag var vi framme vid klubbholmen, sen väntade en lördag i lugn och ro, nästan iaf, låg och läste min bok i godan ro när Fredrik säger  "Ska vi fixa lite, städa undan och strukturera om i båten, jag är rastlös". Vad?! Vi skulle väl ha en slapphelg. Så jag fortsatte på min bok som tog slut lagomt till middagstid.
 
Även idag har det varit nästan olidligt varmt. Så vi kom hem vid middagstid då det blivit lite mer lagom ridtemperatur. Hade ett riktigt bra pass idag, peppad inför morgondagens träning.
 
    

Matförvaring

Somnade i soffan igår klockan nio, klockan elva väckte Fredrik mig så vi kunde gå och lägga oss. Klockan åtta idag ringde väckarklockan. Har varit mycket piggare idag iaf.
 
Nytt på hemma fronten är att Fredrik åkte och impulsshoppade ny kyl och frys i tisdags (eller begagnade men det blir nya för oss iaf). Frysen hade återigen inte gått att stänga ordentligt så det såg ut som att maten var som fosiler, infrusna i ett berg av is. Så nu har vi  matchande kyl och frys. Ska montera skänken när vi kört bort de gamla, sen blir det banne mig ett nytt matsalsbord så vi kan ta in det vi har nu till köket, alltför att göra det lite mer trivsamt där inne.

RSS 2.0