Önska kostar ingenting

Nu när vi fått en till familjemedlem har det blivit en till "Önska kostar ingenting"-lista.
 
 
 
När vi skulle köpa skötbädd ville jag ha en som verkligen passade in i badrummet, för man kommer ju spendera en hel del tid vid den. Har alltid tyckt om Färg och Forms serie Moln, så det blev ett lätt val.
 
Så några andra produkter från dem som ger mig väldigt mycket ha-begär är...
 
Bomullsfilt 199kr Barnvagnsdrapperi 195kr Dyna till matstol 289kr Haklapp 89kr
 

Första dagen uppsutten

Om hästen var ett nervvrak igår så verkade hon gå på kraftigt lugnande idag, hur cool som helst i stallet när jag gjorde iordning henne. Hon verkar nöjd med att livet återgått till det vanliga, stor hage och hagkompisar, de hade tydligen rastat sig själva rätt så bra när Jossan såg på.
 
Blev ett kort litet pass där Jossan kände på henne, hon kom ihåg det de arbetade på innan hon blev skadad och hon var rätt lugn under ridpasset med, lite förvånande med tanke på hur hon röjt runt vid tömkörning. Så nu hoppas vi innerligt att vi kan komma igång utan bakslag. Lite dåligt med bilder just nu, har antingen ett barn eller en barnvagn i händerna just nu.

Högvinter

Vad ruskigt tomt det känns när Fredrik inte är hemma med oss, han börjar om att jobba med att vara på trädgårdsmässan torsdag till söndag. Igår kväll och natt har man kunnat tro att det var dagen innan julafton, som det har snöat, nu är allting täckt av ett tjockt lager med snö. Får hoppas att vårkänslorna finns kvar hos några kunder.
 
Det är farligt att vara vaken på kvällar och nätter, har hittat tillbaka till den farliga sidan Tradera. Igår blev jag vinnare av två auktioner så förhoppningsvis får jag paket i brevlådan snart, trevligt kompliment till alla räkningar den här tiden på månaden.

Sommar outfit

Ett besök hos tandläkaren för att laga en lagning. Hem och packade in familjen i bilen. Granngården √ Apoteket x2 √ CityGross √ IKEA √ Biltema √ ClasOhlsson √ NakedJuiceBar √ Besökte en gamal kollega på hennes nya jobb √
 
Nu har Fredrik tvättat bilen och jag har plockat undan och städat inne. Sen är det bara stallet kvar som ett av dagens måsten. 
 
Flytvästen köpte Fredrik på båtmässan han var på förra veckan.
Det är små segelbåtar på kläderna och ankare på napphållaren.
  
 

Väggfavorit

Då jag har några vakna timmar på nätterna och man är illa tvungen att vara på ett ställe är det tur att det finns surfplattor. I hallen har vi två tavlor som jag tycker om väldigt mycket, från min plats i soffan ser jag rakt på dem. Som nattnöje Googlade jag konstnären och hittade hennes hemsida, och där hittade jag en tavla som direkt hamnade på min "Önska" lista. Och hon har återförsäljare här i Uppsala, de två tavlorna jag har köpte jag på Gallerix och de finns inte kvar längre.
 
Camilla Edfors
 

Tillbaka med en till i familjen

Imorgon är det tre veckor sedan vi åkte in till förlossningen. Tiden har gått fort men samtidigt har hela livet stannat upp. Vi har turen att få spendera fyra och en halv vecka hemma alla tillsammans, 10 föräldradagar i samband med födseln går väldigt fort, men Fredrik hade kvar semester som han tar ut nu. 
 
Nu börjar vi ha skapat lite ordning här hemma, inga rutiner men vi har vaknat upp lite ur våran koma.
 
  

RSS 2.0