Svart i rutan

Min sambo fixade med Viasat boxen innan han skulle till jobbet, vilket resulterade i att kanalerna slutade fungera. Kanske lika bra för då får jag annat gjort än att sitta framför tv:n, blir lätt uttråkad av att sitta vid surfplattan. Dagen har innehållit mycket tid i stallet, Christalle har blivit klippt igen, lurvbollen. Sen har jag shoppat och pysslat hemma. Köpt och hängt upp nya gardiner i hallen och köket, bytt ett påslakan då ena var sytt med knappar nertill och den andra inte, hallå det måste matcha! Och fyllt på matförådet till hästen. Har även försökt rota fram lite mer julsaker, men fy vad lite och tråkiga saker jag har, skulle vilja ha fina tomtar.
 
Blir tyvärr inga bilder på nyheterna hemma, mobilen vill inte riktigt få till det inomhus i mörkret. Nu är det dags att hoppa upp från soffan och se om det går att pyssla med något mer.

Varför lär jag mig aldrig

Det är så typiskt mig att inte kolla upp saker innan jag åker iväg. Svängde in på Granngårdens parkering strax efter kl 18 för att upptäcka att de stängde kl 18. Sen när stänger de så tidigt jämfört med butikerna bredvid dem?! Sen vidare till IKEA för att köpa en ram till postern jag fick hem för ett tag sedan, men de har inte ramar i den storleken. Gaaah... vad jag är hopplös! Så det blir att åka iväg igen på torsdag då jag är ledig, imorgon har jag inte en minut över, en fulltecknad dag från morgon till kväll.

Förkylning

Mörker och förkylning tar bort mycket energi. Det pratas om snökaos och -20º i helgen, en inte fullt så kraftig rivstart av vintern vore trevligt, vi hade tänkt besöka julmarknaden i byn på lördag.
 
Hästen har förberetts med snösulor och broddar så hon är redo iaf, hon var fantastisk att sko den här gången, stod helt lugnt och stilla. Har tillbringat kvällen tittandes på hoppträningen, Jossan red Christalle och det såg riktigt bra ut, hänt mycket på några träningar, och Jossan var väldigt nöjd med kvällens pass.
 
Försöker ta det lugnt för att återfå energin, tur jag har en sambo som tjatar på mig så jag kommer ihåg det.

RSS 2.0