Något annat än ljusstakar

Jag börjar få en hel del bilder i min inspirationsmapp. Tycker det är roligt när bilden går från att vara inspiration till att bli verklighet. Det här är en av de senaste inspirationerna som blivit verklig.

 

Det jag fastnade för i den här bilden är de två blåa lejonen som står på skrivbordet. Vad skulle passa bättre till min blåa lejontapet i finrummet än de? Har en förmåga att bli väldigt mycket ljuslyktor, så lite "pynt" vore roligt som omväxling.

.

Så nu står dessa två och stoltserar på en av hyllorna. Ett tack till min mamma som behållit de här två i över 20års tid.


Påfyllnad

Jag har fyllt på mitt armband med en berlock till, åter igen temat glitter.
.

Dukat och klart

Blommor ger hemmet en levande känsla och textilier ger ett varmt och ombonat intryck.
.
Nu ligger det en matta under matsalsbordet och soffbordet. Mattorna kommer från Åhlens, passade på att utnyttja 20% rabatt kupongen jag fått, så mattorna kostar 479kr/st istället för ord.pris 599kr/st. Som jag nämde igår kommer löparen från Vilémo desig. Det jag tycker är bra med löparen är att den är smalare än vanliga, känns tråkigt att täcka stora delar av bordet när man har ett fint ekbord.
.
'
.
Snart blir det en middags bjudning så jag får duka med mina nya tabletter. Fyrkantiga tabletter blir så stora på vårat bord, det här är tabletterna jag köpte på ICA Maxi, 20kr/st. Åter igen är det lite glittrigt inslag i inredningen. De fanns i flera olika färger för de som är intresserade.

Du blomstertid nu kommer

Trotts att snön föll från himlen blev jag svettig i stallet. Tre boxar i en skottkärra, väldigt renliga hästar måste jag säga. Hemma är det också städat, den vanliga städramsan, plockat undan, dammtorkat, dammsugit och skurat. Nytt för den här gången är vattningen av alla små liven, jag har åtta nya blommar som jag ska försöka hålla vid liv!
.
I vardags/finrummets tre fönster finns den här uppsättningen av blomma och kruka. Krukan är brunt/svart och glittrar lite, passar perfekt till mina mörka antikfärgade gardinstänger.
Både blommorna och krukorna var på extrapris, tror krukan kostade 59kr.
.
Blomma och blomkruka från Plantagen
.
I det ena köksfönstret står två blommiga blommor (ni ser vilken koll jag har på vad blommor heter). Plåtkrukorna kommer från JYSK, denna vecka är det 25% rabatt på alla blomkrukor, de här kostar nu 29,97kr/st, ord.pris 39,95kr/st, den finns i två olika mönster.
Blomma från Plantagen och blomkruka från JYSK
.
Våren till ära har jag bytt ut mina fejk tulpaner mot en levande slingerblomma. Blomman kommer från Plantagen och krukan är från Chilli, tror den kostade 299kr. Det blev en fin samling av änglar som möter en i hallen.
.
Blomma från Plantagen och krukan från Chilli.
.
Sist och störst är min två orkidéer, den ena stoltserar på matsalsbordet, den andra står för i sovrummet utan kruka. Blomman är från Interflora, det var ett erbjudande på 2st för 150kr, och krukan är en gammal födelsedagspresent. Min nya fina löpare ligger även på bordet, från Vilémo design som är ett Skellefteå företag. Deras hemsida hittar ni här → Vilémo
.
Blomma från Interflora.

En ledig dag med snö som faller ner från himlen

Ett nytt jobb kräver en ny mugg. Hittade den här på Helping Hand för 15kr, en secondhand butik i Boländerna. Tycker den passar mig bra.
.
Det blev som sagt ett bokköp för mig igår, börjar ha en hög med böcker inför sommarens lata dagar (om det finns såna när man bor i hus). Jag har de tidigare bökerna från Camilla Läckberg, det var bara att passa på när ICA Maxi hade halva reapriset på böcker, 34,50kr fick jag betala.
Fyrvaktaren.
34,50kr på ICA Maxi

"Det är en ljus försommarnatt. En kvinna kastar sig in i sin bil, händerna på ratten är blodiga. Med sin lille son i baksätet flyr hon mot den enda trygga plats hon vet: ön Gråskär utanför Fjällbacka.

 

Ett par dygn senare mördas en man i sin lägenhet. Han var kommunens nyanställde ekonomichef, som efter många år återvänt till sin barndoms Fjällbacka. En skötsam och omtyckt person. Men när polisen i Tanumshede börjar kartlägga hans liv kommer de en rad hemligheter på spåren.


Det visar sig att mannen besökte Gråskär innan han dog. I folkmun kallas ön Gastholmen och har alltid omgärdats av mörka rykten. Det sägs att de döda aldrig lämnar den, och att de har något att berätta för de levande."



Bilförsäkringar, det finns roligare saker att läsa om

Jag njuter av dess dagar, effektivitet. Pappa "beklagade" sig över hur hypad mamma kan vara, alltid nått som ska fixas och hon "har inte tid" att sitta still, själv älskar jag när jag har såna dagar då man fixar lite här och lite där.

 

 

Idag blev det en vanlig jobbdag som alla vanliga människor har, kl 8-17. Befriade husse från yrvädret när jag kom hem och tog med henne till stallet (hon gjorde ingen nytta när Fredrik höll på med kabeldragningen), det blev stallfix men ingen ridning, för jag tänkte nyttja tillfället att Fredrik var på hugget. Vi rensade det sista i trapphuset, tog ner en hatthylla, bar ut skräp/möbler till ladan, dammsög trappuppgången, sopade bron och rensade runt den,. Sen kom blodsockerfallet, vi var bekväma och åt middag på McDonald innan vi handlade på ICA Maxi. Trotts att vi var mätta och belåtna så vi inte skulle handla på hungrig magar (har en tendens att bli dyrt då) blev 1½ matkasse över 800kr?! Istället för att handla god saker och allt annat man lockas av, köpte vi en bokcd, en vanlig bok, hörlurar och bordstabletter. Är nog billigare om en glass eller godisbit slinker ner i påsen.

 

 

Jag avslutade kvällen med att provköra bilen jag ska köpa. Känner mig lite elak mot Skrället, men den nya bilen känns väldigt trevlig, har lyxiga saker som stolsvärme och servostyrning. Så, peppar peppar, har jag en bil till helgen!

 

 

Obs! Ej den bilen jag ska köpa men en likadan.

 




Älskar solljus, men längtar efter en sovmorgon.

Efter att ha sovit dåligt på morgonen några dagar är nu tyget som jag sett på Ikea inhandlat. Tänkte spenderna en stund framför symaskinen. Gäller att ta till vara på de lediga stunder man har, Fredrik har jobbat 7 dagar den här veckan!
.
Jag har ingen mall över hur gardinerna ska se ut, annat än i mitt huvud, jag blev nämligen väldigt fäst vid Charlottas gardinuppsättning i hennes vardagsrum och tänkte göra ett försök att härma den. Grannarna på övervåningen har gjort en "tassel" hängning som jag blev sugen på att själv göra, känner mig väldigt kreativt inspirerad just nu. Jag måste hitta två svarta tassels i formatet lite större. Mina bruna till drapperierna i vardags/finrummet har jag köpt på Hemtex, men deras större modell finns endast i ljust beigt och det passar inte alls in hos mig. Tips mottages gärna!
.
Det är såhär jag har tänkt göra med tassel. Hoppas min bild i huvudet blir lika fint i verkligeheten.



Börjar lära mig min nya titel

Går kvällen avslutades i stallet, jag gick hem på rosa moln där ifrån. Vi hade bokat in oss på hoppkvällen. Vi hoppade lite "vanliga hinder" och en kort bana, sen hoppade vi längs medellinjen på hinder som stod lite snett, dvs tajta kurvor. Jossan räknade galoppsprång och la in olika långa vägar. Själv körde jag på gasa och sväng tekniken, när vi landat efter det sista hindret körde Tiger glatt ner huvudet och började bocka. Ja vad ska man säga om gamla tanten. Humöret är det inget fel på.
.
Idag har jag varit på Säljchef utbildning, imorgon ska jag hålla i en utbildning i "min" nya butik om årets trädgårdssortiment, säljsteg m.m. Tog hjälp av mitt säljproffs nu när han kom hem från jobbet. Fick endel nya ideér som jag kommer ta med i "föredraget". Det var även en otroligt givande utbildning vi var på idag, och det var kul att få ett ansikte på alla namn på säljcheferna i regionen.
.
Såg precis att jag missat Arga snickaren. Typiskt.

Uppackat

En sak som jag inte tänkte på innan vi köpte vitrinskåpet är hur bra lådorna är, de går nämligen att dra helt ut, vilket gör det lätt att se vad som finns där. Perfekt!



Imorgon är jag ledig, då blir det en insats här hemma. Ska rota i flyttlådorna och se om det finns något mer att fylla vitrinskåpet med.


Något nytt att vila ögonen på

från JYSK
Att man kan vara så glad över en ny möbel. När vi monterat den klart kramade Fredrik om mig och sa "Är du glad nu", jag svarade "Ja det är jag, jag längtar att få ställa in sakerna i den!",
"Du är allt bra knasig" fick jag som svar. Men jag kan inte låta bli att le och känna mig glad när bilden i huvudet som jag fantiserat ihop börjar ta form här hemma. Måste bara säga att det är kul när man känner att man börjar bli riktigt duktig på att montera, jag ställde in lådorna i nivå och med några skruv varv hade Fredrik ställt in dörrarna helt perfekt!
.
Nu längtar jag efter att få göra klart sovrummet. Montera nya sängramen, sy gardiner (har äntligen bestämt mig hur de ska se ut), tapetsera klart, sätta fönsterfoder och lister. Något jag också spenderar mycket tid med är att få inspiration till tavlor att ha här hemma, väggarna är på tok för kala!

Fredrik tycker inte att det här är något m...

dsc03390 (MMS)

Fredrik tycker inte att det här är något man gör morgonen efter en kväll på krogen.


Titta vad som kommit till oss

Precis som det står på kortets framsida, Äntligen, är det nu officiellt. I sommar gifter sig Christian och Johanna, något som flera av oss gått och väntat på ;) Nu har jag två fina inbjudningar som står och påminner oss om det roliga som väntar på oss i vår/sommar.
Det känns oerhört spännande med bröllop, både för att jag aldrig varit på ett (bortsett från när jag var mycket liten) och för att jag ska vara brudtärna och Fredrik toastmaster, det känns oerhört ärofyllt, spännande och otroligt roligt!
.
Annars kan jag även meddela att vi kör jul igen, det här med vår gick inge vidare. När vi plockade in för kvällen låg det 1dm snö på sommarmöblerna. Jag ska fundera över vad jag önskar mig i julklapp, återkommer med det senare ... ;)

Böckerna

Mina kollegor har verkligen träffat rätt i sina bokval, det här är två typer av böcker som jag tycker om att läsa. Kan inte låta bli att tänka på sommaren när jag hör ordet kriminalroman.
Ser en varm sommardag framför mig, liggandes på en filt eller sittandes i en solstol i trädgården.
.
.
VINNARE i din egna tävling av Emma Pihl
"Hur gör man för att ta sig dit man önskar i livet och hur blir man en vinnare i sin egen tävling? Inspiratören och coachen Emma Pihl har samlat sina bästa tips, verktyg och övningar som ökar din självkänsla, tänder din motivation och ger dig förmågan att leda dig själv till att bli vinnare. 

Emma Pihl har en livshistoria av att vända självdestruktivitet och negativitet till livsglädje och framgång. Här delar hon generöst med sig av sin berättelse för att inspirera dig till att förändra eller uppnå det du önskar i ditt liv."
.
I grunden utan skuld av Viveca Sten
"En mörk höstkväll försvinner en ung flicka spårlöst på Sandhamn. Kriminalinspektör Thomas Andreasson från Nackapolisen deltar i sökandet, som försvåras av stormar och regn. Efter några dygn ger polisen upp. Det antas att flickan har drunknat, att hon tagit livet av sig.

Några månader senare är Sandhamn inbäddat i snö och is. Thomas barndomsvän Nora Linde har av en slump fått reda på att hennes man varit otrogen. Förtvivlad åker hon ut till ön med sina söner för att få tänka i lugn och ro. När barnen en dag leker ute i skogen gör de ett makabert fynd. Det är den förvunna flickan som har bragts om livet och skändats på ett fruktansvärt sätt. Varför har hon blivit utsatt för sådant raseri?"



Sista dagen, imorgon den första

Jag var på jobbet (Boländerna) igår 07.50 och lämnade det (Stenhagen) vid 21.40, därav den dåliga uppdateringen (ett stort tack till min granne Hanna som tog hand om min tant!).
Nu sitter jag i soffan och klockan har inte ens hunnit bli åtta, känns konstigt, har både hunnit jobba och varit i stallet.
.
Idag har det varit en lite tung dag (har gått väldigt bra med det jag skulle hinna med), men jag har gjort min sista dag i Boländerna. Det vankades princess tårta och presenter. Har även lämnat in mina jobbnycklar. Kan inte minnas senast jag haft så få nycklar på min nyckelring, det är nog när jag bodde hemma, fast då hade jag iofs cyckel, hus och skåpnyckel. När jag tänker på nycklar tänker jag på bilnycklar, och då tänker jag på bilar, vilket leder mig till att jag beslutat att köpa en ny bil, så innan nästa helg är jag en ny stolt bilägare, förhoppningsvis.
.
.
Vi fortsätter på temat presenter, för idag var Fredrik snäll och hämtade ut min nya ridhjälm från Charlies Häst och Hund, fick även med två chokladbitar som snabbt försvann, sockerhöjare.
Nu har Fredrik och Robban kommit hem, ska hoppa i duschen, sen pjamasen för att sen kunna mysa ner mig i soffan och få kvällsmat.

Snipp snapp slut så var denna dagen slut

Om gårdagen var en perfekt ledig dag så var idag en riktigt dålig arbetsdag. Hinner inte det jag vill, irriterar mig på massor av saker och känner att jag gör flera dumma misstag. Ringde Fredrik påvägen hem och han hade haft en dålig dag han med. Strax efter att jag kommit hem kom grannen över, även han hade haft en dålig dag. Så efter lite diskuterande blev min dåliga dag ner röstad till "den minst dåliga dagen".
.
För att muntra upp mig lite bläddrar jag som vanligt bland diverse inredning. Denna bild ligger i min inspirationsmapp. För er som missat det är det väldigt populärt med vimplar just nu, Åhlens har två med olika färger på tyget (se nedan). Själv är jag lite mer sugen på en typ av "vimpel" där man istället sätter bokstäver (se lite längre ner).
Kalas 79kr från Åhlens Happy 99kr från Åhlens


Bild hittad i min inspirationsmapp, vet ej ursprunget

Såhär ska lediga dagar vara

Idag har jag varit ute och sprungit 4km i vårsolen! Inte helt utan motivationshöjare, våra nya hyresgästers 14åriga dotter Emma var med till stallet och red Tiger.  Hon var lite nervös innan för det var ett tag sen hon red, men hon var väldigt nöjd efteråt.

 

Efter en snabb dusch blev det presentjakt på Gränby. Råkade springa på en födelsedagspresent till min lilla syster som fyller år i april, visst är det skönt när man hittar något och inte behöver grubbla tills hjärncellerna ger upp. Men dagens uppdrag var att hitta en födelsedagspresent till Hannah som fyllt år, det blev en vårig present i form av en löpare med matchande kruka och blomlökar som kommer blomma lagom till påsk.

 

Idag har äntligen mina små "presenter" kommit. Fick sms avisering om att min ridhjälm nu finns att hämta ut, det blir ett uppdrag jag överlåter till Fredrik som är ledig imorgon. Själv kommer jag vara mer borta än hemma imorgon. I den vanliga brevlådan hittade Fredrik min Iittala skål som kommit. Och passande nog hämtade Fredrik vårt vitrinskåp idag. Om jag inte är allt för trött imorgon kväll tänkte jag börja med projektet att montera ihop det, så att jag kan ställa in min nya skål och alla andra fina saker som hör hemma i vitrinskåpet. Nu längtar jag ännu mer efter lediga dagar för att kunna pyssla hemma.

 

 



Ett roligt avslut på dagen har det varit

Det var en trött Bea som vaknade idag, det blev sovmorgon istället för stallmorgon. Direkt efter jobbet blev det däremot stallet, hoppning stod på dagens ridschema. Trotts en mycket nervös matte, förra gången vi hoppade höll hon på att "kasta" mig ur sadel i nästan varje språng, flöt allting på idag. Hon hade bra tempo, lyssnade men var taggad, bjöd bra på hindrerna och gjorde normala avsprång. Längtar redan till nästa gång!
.
Nu ikväll har vi varit och tittat på en bil till mig. Vi får se vad som händer. Den var väldigt fräsch och det låter som ett bra köp.
.
Imorgon är det återigen en såndär ledig dag som är helt inbokat med saker att göra. Kan inte låta bli att längta till nästa helg då jag är ledig två dagar i rad.

Tiger tycker att våren är här

Jag fundrar varje år vart all päls kommer från, känns som att det blir mer päls desto mer du borstar. För att inte tala om hur det fastnar på kläderna. En borste som är ihop kopplad med en dammsuagre vore helt perfekt just nu.
.
Jag har gjort min tredje dag på mitt nya jobb. Man känner sig som en praktikant stundvis, de har endel olika rutiner jämfört vad jag är van vid. Men kul är det och alla är jätte trevliga.

Sommarvärme innomhus

Trotts att jag hade en ledig dag igår blev det ingen uppdatering, spenderade inte så mycket tid vid datorn.
.
Efter att ha packat ihop madrasserna i stora plastpåsar och vi började plocka fram lite brunch tyckte jag att det kändes varmt inne, 26,2grader stod innomhus temperaturen på. Vardagsrummet och köket ligger mot den härliga solsidan, det kommer vara skönt att äta frukost ute på bron i sommar.
.
När Fredrik begett sig till jobbet började jag packa in lite i den nya garderoben, skönt att ha saker inom "enkelt att ta fram"-räckhåll, slippa leta i kartonger och Ikea påsar. Klädstången ska jag höja upp, känns som man förlorar mycket utrymme ovanför den annars. Blir att inrednings synda med "antika" galjor i den vita garderoben, men vi har så otrolight mycket galjor!
Jag har lagt förbud på att hämta handdukar själv för Fredrik. När jag hade packat upp alla våra kläder i den nya byrån i sovrummet höll den ordning jag gjort tills första gången han skulle ha en t-shirt, han ryckte en t-shirt mitt ur högen och stängde igen lådan ;)

Börjar få kö vid symaskinen

Det är skönt att få sitta ner, se sig omkring och få ro i kroppen, (nästan) alla saker är på sin plats igen. Det har varit städning idag här hemma, till och med Fredrik hjälpte till på ett hörn. Vi kånkade och fick garderoben på plats, längtar att få packa upp saker i den, gissar att den kommer fyllas relativt snabbt.
.
Kvällen har jag spenderat med Sara och Hannah på Ikea. Arga snickaren var där och höll  en liten föreläsning. Efter att ha fyllt på energin i Bistron gick vi ett varv. Har äntligen hittat det perfekta tyget till gardinerna i sovrummet, och till det lagoma priset 59kr/m. Ska mäta hur mycket jag behöver sen ska vi göra ett återbesök på måndag för att inhandla det vi ögonshoppade. Finns det nån gräns på hur mycket prydnadskuddar man behöver? Ska nog inte fråga Fredrik om det iaf.
.
Garderoben på plats och att jag har hittat tyg till gardinerna, inte svårt att göra mig nöjd och glad.

Imorgon blir det en sovmorgon

Hur ofta sitter man inte och suktar efter att få vara med i inredningsprogrammen som går på tv? Få sitt hem fixat av några som kan, någon som ser det med andra ögon och som har resurser för att förverkliga sina ideer. Men idag inser jag att jag aldrig skulle kunna vara med i ett sånt program.
.
Vi har haft trädgårds workshop ute i Boländerna, det innebär att alla i butikschefer i Sthlm nord distriktet kom för att gemensamt bygg/ställa i ordning allt som har med trädgård att göra, och fånga upp de funderingar som uppstår så att det blir rätt från början. Man står där i ett virrvarr av människor som plockar, pyntar, monterar, flyttar hit, flyttar dit, ordnar, bygger... Tänk om jag hade några som gjorde så hemma hos mig. Nog jobbigt när nån håller på med "mina" saker på jobbet. Tanken på att några skulle göra det bland mina saker hemma gör mig orolig.
.
Imorgon har jag en "ledig" dag. Förhoppningsvis hinner jag fixa en del hemma, poan ska tas om hand och hade tänkt avsluta kvällen med ett Ikea besök.

Glad men slut

Jag såg en artikel om "Så ska du klä dig i mars". Visste inte att man varje månad skulle uppdatera sin garderob? Har nog sjå med att skrammla ihop en vårgarderob. Idag blev det två timmar längre på jobbet än tänkt, men vad gör det när man har kul!? Jag och Fredrik pratade om det igår, vad man vill få ut av sitt jobb. För mig är det viktigaste att jag har roligt på jobbet, det är ett ställe som jag ska kunna skratta på. Jag vill känna att jag utvecklas som person, får tänka själv och jag får possitiv energi av att vara där. Det är klart att man inte vill få ut 5.000kr i månaden, men hellre en 1.000-lapp mindre och jag är glad när jag går dit och hem.
.
Nu har mitt huvud hamnat på stand by läge. Trött, tröttare, Bea.

Välkommen till...

Fredrik kom in en kväll när jag lagt mig och sa (han hade varit ute med Icke för natten).
-Vi har fått post, du får öppna den.
Jag tar kuvertet och säger:
-Men det är redan öppnat?
Fredrik svarar:
-Jag kunde inte låta bli, det såg så spännande ut.
.
I kuvertet var en inbjudan till Umeå för dop av Kevin. Tycker inbjudan är fin så den står nu på våran byrå i hallen. Det syns inte riktigt men nere i vänster hörn är det en liten silver napp fäst i en rosett, och mitt i blommorna är det gröna "smaragder".
.

Go Team!

.
Såhär ser det ut i våran hall just nu, fick med prislappen på köpet ;) Den kändes som sagt inte lika stor i butiken som den visade sig vara när vi kom hem. Men bra kommer det bli när vi får den på plats.
.
Idag offrade min snälla Fredrik sin sovmorgon för att följa med och hjälpa mig på jobbet.
Vi skulle fortsätta ombyggnaden inför sommaren som ska vara klar nästa vecka. Han stannade till 14.30 för han tyckte att det var så kul! Det är härligt att jobba på ett jobb där man mer än gärna kommer in tidigare, stannar kvar och ger allt på plats. Har mina underbara kollegor att tacka för det.
.
Har även besökt bokrean. Mina böcker jag planerade att köpa fanns kvar. Känner jag lite hopp inför sommaren. Fick även en trädgårdsbok av CH och JD i födelsedagspresent. Nu ska jag lära mig hur buskar beskäras, vad som är ogräs och inte ogräs, kanske till och med hur en blomrabatt blir till.
.

Vi får en liten röd trådstump genom husets inredning

Efter inlägget om våran nya garderob kom jag att tänka på att jag inte visat vad jag fick av Fredrik i födelsedagspresent, kan förklaras med att den fortfarande ligger i kartong i vårat sovrum. Det är en sängram i samma serie som garderoben. Jag önskade mig en vit sängram till sovrummet för att matcha våran vita byrå från Ikea. Tror den kommer passa in perfekt. Hade tänkt att vi skulle tapetsera klart innan vi monterar ihop den, men då kommer vi nog aldrig montera ihop den. Förhoppningsvis kommer vi ha varannan helg ledig tillsammans framöver.
Det vore inte helt fel, för då skulle vi hinna med något här hemma också.
Nu är frågan, nattduksbord eller inte nattduksbord? Annars har jag funderat på att ställa varsin stol på vardera sida med en tygsits klädd i något matchande tyg. Charlotta har bytt tyg på några gamla köksstolar och det blev jätte fint! Det vi använder våra nattduksbord till nu är att lägga mobilen på under natten och förvara laddaren i lådan.
.
Fördel nattduksbord
+ vi kan ställa våra sängbordslampor på dem
Fördel stol
+ vi har någonstans att lägga våra kläder under natten

Idag hade jag lördag, men nu känns det som söndag.

Idag blev det en lyxdag för min gamla dam, kl elva fick hon massage av grannen Hannas vän. Hon var lite stel i bogarna så jag kommer boka ett till besök senare, lite hemläxa att träna på tills dess. Annars njöt hon av att bli masserad, speciellt på manken/ryggen, då sträckte hon ut halsen och fladdrade med överläppen.
.
Vi hade besök idag av två starka personer, vi passade på att hämta en garderob på jobbet
(den var monterad, en visningsmöbel som skulle säljas ut). Nu ligger det en garderob i hallen. Gissa om jag längtar tills vi fått den på plats, fyllt den med handdukar, sängkläder och allt annat som nu inte har någon plats. Känner mig lite knäpp över hur glad jag är av att få vika handdukar och sortera saker i ordning. Pedant.
JYSK 4.499kr från möbelserien Annika.

Nya spännande saker som händer i mitt liv nu

Är trött i kroppen och knoppen. Varit tre intensiva dagar, känns som jag jobbat i en vecka. Två dagar har jag tillbringat med möbelkomprimering i Boländerna inför trädgårdssäsongen, vilket innebär att alla möbler flyttats hit och dit och tillbaka eller förresten var det kanske bättre från början? Idag började jag morgonen i Boänderna och avslutade det jag inte hann med igår. Sen åkte jag vidare till Stenhagen, den andra butiken i Uppsala, där jag gjorde min första dag på mitt nya jobb. Jag är från mars månad deras nya säljchef, så jag har det jag gör ett bra tag framöver, mycket nytt att lära sig. Nu har man tagit ett steg upp på karriärstegen. Känns tråkigt och konstigt att lämna Boländerna, alla mina underbra kollegor och roliga arbetsplats. Samtidigt känns det spännande och utmanande att få prova något nytt, mer ansvar och få möjligheten att kunna påverka mer i mitt arbete. Min nya butikschef kommer jag jätte bra överrens med och de är glada att de är jag som börjar hos dom.

 

Ursäkta att det blev så mycket text i det här inlägget. Har inga inspirationsbilder på lager just nu. Nu ska jag försöka hålla mig vaken till ca 02.00, då kommer CH och JD till oss, om deras resa ner från Sundsvall går bra.


Det är kul med något annat än räkningar i ...

dsc03344 (MMS)

Det är kul med något annat än räkningar i brevlådan den här tiden på månaden, fast iofs innehöll även denna en räkning. Ska "prenumerera" på fyra nummer + får en gåva. Kul att unna sig något! Nu ska jag luta mig tillbaka och inspireras, efter en fysiskt utmattande dag på jobbet.


RSS 2.0