Sommar hemmet

Igår åkte vi ut till båten, tanken var att ha ett pyssel dygn och fixa några saker från att-göra-listan. Dock var Adrian inte på sitt bästa humör, det blev ett projekt vi inte hade räknat med och ett som tog tid (Fredrik inte fick till). Men den nya solpanelen är på plats och batterierna jublade! Gjorde även en större utrensning på saker som vi inte behöver/använder. Nästa gång blir det att fortsätta på listan, bland annat byta ventilation i förpiken och fixa ventilationen till värmaren.
 
Det som jag skulle vilja är att sy nya överdrag till dynorna, dock kostar möbeltyg endel och det krävs några meter. Vi vill även bredda förpiken, den är nu 120cm men går att göra 180cm bred, men lite samma visa där, nya madrasser kostar det med. Vi har en dröm om en lite större båt, så vi står och väger över hur mycker vi ska lägga ut på den här.
 
Såhär bor vi när vi vill smita från vardagen lite.
 

Vimplar i alla rum...

...nästan i alla fall.
 
Vimplarna jag sydde till Adrian har fått komma upp ovanför hans säng (ni får ignorera det hemska innertaket som ska bytas, därav inga taklister). Var roligt att få pyssla lite, har endel ideer hur vi ska göra om gästrummet/barnrummet för att det ska kunna fungera som ett och samma rum, men det blir höst och vinter projekt, nu försöker vi ordna ute i trädgården så mycket som möjligt.
 
Till dopet köpte jag två vimplar a 10meter styck i plast, hittade dem på den fantastiska butiken TGR-stores för 10kr/st! Tycker det är roligt med lite feststämning när det händer något, och i och med att de är i plast håller de till andra tillfällen med.
 
  
klicka för stora bilder

RSS 2.0