Början på ledigheten

Vi har nu börjat våran ledighet tillsammans, otroligt skönt att inte vara hemma själv. Vi började ledigheten med fullt hus när det vankades dop för Adrian. Från Skellefteå i norr ända till Norge fick vi besök ifrån, roligt för familjerna att träffas och även få en glimt av våra vänner vi pratar så mycket om. En liten inblick i dopet, tycker kyrkan här vid oss är så himla fin.
 
 
 Adrian Carl Robert
  
 

Båtpremiär

Fyra härliga dagar har vi varit lediga tillsammans, nu är det två dagar kvar sen är vi lediga i två månader tillsammans! Midsommar spenderades med båtpremiär ute på klubbholmen, längtar efter sommardagarna där, världen runt i kring upphör att existera när man är där ute
 
 
 
Det finns ingen risk att man inte skulle känna igen sin båt, vi sticker ut med att ha en sån liten båt jämfört med de andra. Till och med segelbåtarna har "små" motorbåtar bak. Men de tycker det är så roligt att ett så ungt par är ute med båt :) 
 
  
 
Det bjöds på en rejäl lunch på midsommardagen och vi klarade oss precis från regnet.
 
  

Pyssla är mycket roligare

Igår började jag ta tag i att tömma garderoben vi ska flytta, jisses vad med saker som behöver någon annan mer passande plats. Längst in och underst hittade jag en påse med tyg... hmm undra om det här inte skulle passa bra som vimpeltyg. Tänkt och gjort, klippa ut en mall, fram med symaskinen och börja pyssla. Kom sen på att jag sett ett vitt tyg som även skulle fungera bra. Så nu ligger vimplarna och väntar på att jag har möjlighet att införskaffa kantband, ska ha det och inte spets som band. Så roligt att få vara lite kreativ, garderoben står nu halvtömd.
 
Ursäkta att bilderna hamnar snett, jag och plattan är inte överrens.
 

Mamma och son tid

Nu är jag och Adrian hemma själv några dagar, Fredrik har åkt till Prag med sina gamla kollegor. Idag har varje stund jag haft två händer lediga tillbringats med en målarskrapa i handen istället. Det var för varmt för att måla idag så har fortsatt att skrapa bort gammal färg. Fredrik tycker vi ska hinna måla två sidor på huset innan dopet, dock inte över midjan då vi inte löst det praktiska med att nå hela vägen, men än så länge är det bara jag som hållit i penseln, kommer sluta med att jag målat om huset själv, haha. 
 
Idag kom min efterlängtade Tradera vinst, Elsa Beskow månadsbild. Vunnen för 21kr exkl ram.
 
 

Lugn och ro

Dag ut och dag in. Vi går verkligen på rutin här hemma, fast idag var jag uppe långt före Adrian. Jag hade morgonjour i stallet så passade på att gå dit när han vaknade och åt lite snabbt klockan 6, som tur är fick jag sova lite mer när jag kom hem (efter lite mat när Fredrik åkte till jobbet) vi steg upp ca 10.30. 
 
Tog mig i kragen och sydde nya gardiner till köket, eller det är nog en överdrift, jag delade på en bred gardin och gjorde två smala. Ska bara köpa en ny duk till bordet så ska det få bli sommar där inne. Sen ska det möbleras om lite i några rum, ska försöka få det gjort innan Fredrik åker till Prag om en vecka.

RSS 2.0