Kvällens meny

Jag har en sambo som är något utöver det vanliga. Vet inte vad han har kommit in i för ryck men just nu är matlagning (nästan) allt han pysslar med  och det han pratar om. Ikväll bjöds det på Per Morbergs oxrullader med gräddsås, som serverades med färsk sparris, färsk broccoli, minimorötter, svartvinbärgelé och pressad potatis. Han har stått i köket och bankat på köttet med en brödkavel, fyllt köttbitarna med dijonsenap, minimorötter, lök och cornichoner och sedan rullat ihop dem. Han gjorde även en egen buljong som han kokade rulladerna i efter att han stekt dem. På buljongen gjorde han sedan gräddsåsen som han smaksatte med svartvinbärsgelé.

 

Kan meddela att det smakade fantastiskt gott! 

 

Bild lånad från länkad hemsida, vågar inte äta sugarsnaps sen min mask incident.

Kommentarer
Postat av: Anne-Berit

oj, oj - Tjusigt :)

2012-11-14 @ 06:45:07
Postat av: Mamma

Nice, känner den goda lukten ända till Bergsbyn :)

2012-11-14 @ 18:57:53
Postat av: Old man Burvall

överraskningarnas man utan tvekan, han är både listig och stark.
Han har ju samma frisyr som Moberg oxå.
:)

2012-11-15 @ 16:01:09
Postat av: Anonym

överraskningarnas man utan tvekan, han är både listig och stark.
Han har ju samma frisyr som Morberg oxå.
:)

2012-11-15 @ 16:01:40
Postat av: jennifer

gott det ser ut! :)

2012-11-20 @ 17:53:01
URL: http://jenniferlundh.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0