Kvällens meny
Jag har en sambo som är något utöver det vanliga. Vet inte vad han har kommit in i för ryck men just nu är matlagning (nästan) allt han pysslar med och det han pratar om. Ikväll bjöds det på Per Morbergs oxrullader med gräddsås, som serverades med färsk sparris, färsk broccoli, minimorötter, svartvinbärgelé och pressad potatis. Han har stått i köket och bankat på köttet med en brödkavel, fyllt köttbitarna med dijonsenap, minimorötter, lök och cornichoner och sedan rullat ihop dem. Han gjorde även en egen buljong som han kokade rulladerna i efter att han stekt dem. På buljongen gjorde han sedan gräddsåsen som han smaksatte med svartvinbärsgelé.
Kan meddela att det smakade fantastiskt gott!

oj, oj - Tjusigt :)
Nice, känner den goda lukten ända till Bergsbyn :)
överraskningarnas man utan tvekan, han är både listig och stark.
Han har ju samma frisyr som Moberg oxå.
:)
överraskningarnas man utan tvekan, han är både listig och stark.
Han har ju samma frisyr som Morberg oxå.
:)
gott det ser ut! :)