Jag hittade visst inte ut ur tunneln

Veckan innebar en hel del jobb som vanligt, tacksamt när man har så kul på jobbet som vi har.

I lördags ringde våra nya hyresgäster innan vi stigit upp (var dock vakna) och sa att de skulle komma med lite saker, så det blev en snabb röjning hemma. De var här till söndag lunch, vi såg Melodifestivalen, fixade i stallet och såg film. Efter att jag gjort ett besök i min gamla butik gick vi ut i trädgården för att fortsätta vårröjningen. Denna gång med en såg som verktyg, jag gick lös på de mindre träd som min stora grensax inte rådde på förra helgen, medans Fredrik eldade upp det jag släpade dit. När det sista skulle brinna ner följade jag med Hanna till stallet och lekte ponnyryttare. Riktigt härligt då solen verkligen bjöd på sig själv.

 

 

Kvällen avslutade med husbesök i Björklinge, min gamla kollega från Boländerna och hennes kille har köpt hus där. Vi bjöds på middag och slappade framför tvn. En skön avslutning på helgen.

 

Så det där med att sitta still framför datorn har inte riktigt existerat den senaste tiden. Är två veckor kvar innan vi öppnar min butik (Fredriks öppnar nu på torsdag). Sen blir det ”vardag” igen, fast en ny.


Kommentarer
Postat av: Evelina

Många bilder hittar jag på http://weheartit.com/ och vissa hittar jag här http://pinterest.com/ :)

2012-03-13 @ 07:07:32
URL: http://finaevelinasliv.blogg.se/
Postat av: Linda

Hallå, bygga butik är ju alltid roligt. Fast väldigt jobbigt när man står mitt i det..hoppas det går bra. Ska bli spännande med det nya konceptet. Jag och Isa kommer förbi någon dag.

Skör om er!!

// Kram L

2012-03-13 @ 07:27:36
URL: http://http://madebyjinna.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0