När man talar om trollen

Den sibiriska vinterkylan är här! Dagen efter jag sagt att jag inte tagit fram Tigers vintertäcke än visade termometern -9° grader. Praktiskt att man har när till stallet, svängde ner dit på väg till jobbet och bytte täcke till henne. Nog för att det har varit lite kallare de senaste dagarna men man är nog mest bara ovan, nu ligger temperaturen vid -5º grader.

 

Operation piffa gästrummet har börjat. Det står en matta och spegel i hallen som väntar på att få komma in dit. Ska titta på ett par gardiner idag som jag tror skulle passa in bra. Imorgon är jag äntligen ledig och ska ta mig tid för hemmet. Men idag ska jag jobba på som vanligt.

 

Som avslutning vill jag säga grattis till min duktiga sambo som idag (fick reda på det igår) börjar på sitt ”nya” jobb. Några spännande veckor framöver tills allting är färdigplanerat.

Kommentarer
Postat av: Evelina

INREDNINGSHJÄLP TACK!

På tal om gardiner, vi har ju dom där svarta lamporna i vardagsrumsfönstret, du vet såna som du har från clas ohlsson. "finare" lampor, sen har vi vitt tv-rumsbord, vit tv-bänk och svart skinnsoffa. MEN JAG HITTAR INGA GARDINER!! HJÄLP MIG! :)

2012-02-04 @ 12:53:19
URL: http://finaevelinasliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0