Bra med biltillbehör

Hade lyxen att sluta tidigt idag, klockan 14, hade iofs börjar jobba klockan 7 så det var en lagom lång arbetsdag. När jag skulle bege mig hemåt stötte jag på ett problem, bilen startade inte. Dumma dumma jag hade glömt stänga av lamporna! Skrället varnade om man klev ut och glömt stänga av lamporna. Som tur är kör även min chef bil till jobbet så han hjälpte mig att få liv i Wobblern.

 

Efter att ha pausat hemma en stund gick jag ner till stallet, hängde precis upp sista foderhinken när Jossan kom, passade på att fixa åt alla hästarna när jag var där först. Vi hann titta lite på dressyrkursen innan Hanna kom ner till stallet. Tack vara regnet är det perfekt underlag i grusgropen nu. Hästarna var super taggade inför långa galoppbacken, när vi kommit halvvågs såg vi en man som kom gåendes, så det blev avbrott till skritt, vilket hästarna inte riktigt var överrens om. När vi kommit halvvägs i sista backen kom det en mamma med barnvagn och hund, så det var bara att sakta av igen. Varför sitter inte människor inne vid tv:n den tiden på dygnet?

 

Tiger var riktigt framåt hela ridturen, hon hänger bättre och bättre med de yngre förmågorna i deras hurtiga tempo. I morgon är det hoppnings som står på schemat. Längtar!


Kommentarer
Postat av: Ewe

Noo! Men nu är jag iaf inte ensam om att ha gjort de misstaget! ;)

2011-09-25 @ 22:03:50
URL: http://evelinaburvall.blogg.se/
Postat av: Caroline

SV haha jo det roligaste förr var väl marinblått med rött kantband..allt var ju i den färgen bläää

2011-10-24 @ 22:53:10
URL: http://internationalshowjumping.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0