Böckerna

Mina kollegor har verkligen träffat rätt i sina bokval, det här är två typer av böcker som jag tycker om att läsa. Kan inte låta bli att tänka på sommaren när jag hör ordet kriminalroman.
Ser en varm sommardag framför mig, liggandes på en filt eller sittandes i en solstol i trädgården.
.
.
VINNARE i din egna tävling av Emma Pihl
"Hur gör man för att ta sig dit man önskar i livet och hur blir man en vinnare i sin egen tävling? Inspiratören och coachen Emma Pihl har samlat sina bästa tips, verktyg och övningar som ökar din självkänsla, tänder din motivation och ger dig förmågan att leda dig själv till att bli vinnare. 

Emma Pihl har en livshistoria av att vända självdestruktivitet och negativitet till livsglädje och framgång. Här delar hon generöst med sig av sin berättelse för att inspirera dig till att förändra eller uppnå det du önskar i ditt liv."
.
I grunden utan skuld av Viveca Sten
"En mörk höstkväll försvinner en ung flicka spårlöst på Sandhamn. Kriminalinspektör Thomas Andreasson från Nackapolisen deltar i sökandet, som försvåras av stormar och regn. Efter några dygn ger polisen upp. Det antas att flickan har drunknat, att hon tagit livet av sig.

Några månader senare är Sandhamn inbäddat i snö och is. Thomas barndomsvän Nora Linde har av en slump fått reda på att hennes man varit otrogen. Förtvivlad åker hon ut till ön med sina söner för att få tänka i lugn och ro. När barnen en dag leker ute i skogen gör de ett makabert fynd. Det är den förvunna flickan som har bragts om livet och skändats på ett fruktansvärt sätt. Varför har hon blivit utsatt för sådant raseri?"Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0