En ledig dag med snö som faller ner från himlen

Ett nytt jobb kräver en ny mugg. Hittade den här på Helping Hand för 15kr, en secondhand butik i Boländerna. Tycker den passar mig bra.
.
Det blev som sagt ett bokköp för mig igår, börjar ha en hög med böcker inför sommarens lata dagar (om det finns såna när man bor i hus). Jag har de tidigare bökerna från Camilla Läckberg, det var bara att passa på när ICA Maxi hade halva reapriset på böcker, 34,50kr fick jag betala.
Fyrvaktaren.
34,50kr på ICA Maxi

"Det är en ljus försommarnatt. En kvinna kastar sig in i sin bil, händerna på ratten är blodiga. Med sin lille son i baksätet flyr hon mot den enda trygga plats hon vet: ön Gråskär utanför Fjällbacka.

 

Ett par dygn senare mördas en man i sin lägenhet. Han var kommunens nyanställde ekonomichef, som efter många år återvänt till sin barndoms Fjällbacka. En skötsam och omtyckt person. Men när polisen i Tanumshede börjar kartlägga hans liv kommer de en rad hemligheter på spåren.


Det visar sig att mannen besökte Gråskär innan han dog. I folkmun kallas ön Gastholmen och har alltid omgärdats av mörka rykten. Det sägs att de döda aldrig lämnar den, och att de har något att berätta för de levande."Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0