Tjugohundraelva

Gårdagens timmar flög iväg. Jag lyckades kravla mig upp i tid och började bearbeta hemmet med diverse städartiklar.  När dammsugaren gick igång gav killarna upp med att försöka sova och tog köket i besittning.
.
Då vädrat var på sin fantastiska sida blev det en ridtur i grusgropen för mig, Tiger och Icke. Precis när vi skulle ridna ner för backen till grusgropen kom det en skoter. Vi ställde oss på sidan så skotern kunde köra förbi. Red åt samma håll en bit, solen sken, galopp i djupsnön och skoterdoft i luften, gissa om jag kände mig som hemma.
.
Väl hemma igen var det mig själv det var dags att ta tag i. Är imponerad över allt som killarna fixade, allt från planering, handling, tillagning och dukning. Då jag inte har/minns allt vad rätterna innehöll eller vad det var för viner blir det en senare uppdatering om det. Något som jag, som inte är någon större vindrickare, var imponerad över var hur bra vinerna passade till de olika maträtterna (vi hade en dryck per rätt som var speciellt utvald till den rätten). Nu har jag förstått vad rätt dryck kan göra för smakupplevelsen av en maträtt, och hur bra vin kan smaka när det är rätt vin. Fantastiskt.
.
För er som missat det hade Fredrik och två av hans vänner från Sthlm ordnat en sju rätters middag för 15 personer. En otroligt upplevelserik och minnesvärd tillställning. En nyårs som vi alla sent kommer glömma.
.
Inte så vettig uppdatering, ska se om jag kan få tag på en kamera från igår kväll så blir det lite enklare att förklara våran kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0