Nytt år, nya saker

För att inviga det nya året och få lite motivation att göra huset till ett fullbordat hem, självklart också för att äääntligen få lite ljus inomhus, har det inhandlats lite inredning.
.
Jag och Fredrik hade lite olika åsikter om vilken typ av taklampa vi ville ha i sovrummet. Han ville ha något enkelt som inte tog för mycket fokus från fondväggarna/sängen. Jag ville ha något som står ut lika mycket som resten av sakerna i sovrummet. Ni ser vem som vann ;) Skämt o sido, jag hittade den här lampan på Clas Ohlson för 299kr! Har tittar på en "liknande" (tygskärm med en kristallkrona innanför) men den blir din för ca 1.500kr. Som ni ser saknar vi taklister, det kommer bli gipstaklister (såna där stora med krusiduller på) och en matchande lampros. Så jag tror, eller vet, att allt kommer passa ihop perfekt!
Jag köpte även två bordslampor som ska blir sängbordslampor, när vi fått ström till huvudändan av sängen. Nu pryder dom två av fönsterna i vardags/finrummet. Dessvärre passar dom väldigt bra där, så lampjakten går vidare! Ska hitta tre fönsterlampor att ha i vardags/finrummet, skönt att inte ha igång spotlighten hela tiden, lite mysbelysning istället. Som ni säkert anade kommer även denna från Clas Ohlson, kostar 199kr.
.
(när lamporna är tända ser de ut som på "originalbilden"/clas ohlsons bilder)
.
I höstas såg jag de här fina "gästhanddukarna" på Hemtex. Och nu är dom på rea! Tycker inte den lila gästhandduken matchar min bruna handdukar, det är skönt mer såna världsliga problem ibland. Minns inte vad handdukarna kostade (det är 2st, en står det Vänner på och en Vänskap).
.
Titta vad jag fick i julklapp av min syster! Dessa skönheter pryder den nya byrån i sovrummet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0