Höst belysning

Verkar som jag dragit på mig en mindre förkylning, är snuvig i näsan. Det positiva är att jag har en lugn vecka framför mig, har jobbat idag och har bara två dagar kvar att jobba den här veckan.

 

De senaste dagarna har jag jobbat, rensat i ladan och börjat dra ny tråd i vinterhagen, tråkigt nog märks det att hösten är på väg. Vilket innebär att man behöver fin och mysig belysning i hemmet! Satt en kväll och kikade på Ellos nya lampor och hittade den här för 549kr.

 

Har sagt flera gånger tidigare att jag hittat lamporna till vardagsrummet, men NU har jag definitivt det. Har sett en liknande lampa i vitt på en inredningsbutik i Uppsala, men den lampan gick på nästan 1.000kr. Finns även ljusstakar i linkande modeller och även de ligger, för mig,

i den lite dyrare prisklassen.

 

Något som jag också tycker är snyggt är Tiffany inspirerade lampor, Ellos har fått in några modeller. En äkta sån ligger definitivt i en för dyr prisklass.

 

Nu ska jag luta mig tillbaka och slappa lite, Fredrik är inte hemma förrän strax efter kl åtta. Kanske ta itu med några av morgondagens måsten redan ikväll…?

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0