En påsk

Vi har haft en riktigt härlig påsk, ute i obygden. På onsdag kväll kom Peter och Anna från Västerås och vi begav oss norr ut till S-vall och sov hos JD och CH. På torsdag morgon firade vi Peter som nu kommit med i 25års klubben, det kommer även firas i samband med Fredriks 25årsdag i oktober då vi ska på NHL match tillsammans och ha en Sthlm weekend. Efter födelsedagsfikat begav vi oss norrut hela gänget, i Umeå skildes vi åt och jag och Fredrik körde inlandsvägen till stugan i Mensträsk, som ligger bredvid Mensträsket, uppför Kåtabacken. Gissa om Fredrik haft roligt åt det i helgen.

1. Icke sprang upp och ner i vattnet och "fångade" isbitar

2. Fredrik vågade sig ut på isen

3. Rundtur på gården i Mensträsk

4. Mitt yrväder kan inte ligga still, både lakan och bäddmadrass åkte omkring.

.

På fredagen besökte vi mormors grav sen satt vi mest nere i vindskyddet. Innan vi begav oss till Skellefteå på lördag åt vi lakasoppa vid Krogen i skogen. På söndag sammanstrålade vi igen och begav oss till Umeå för dop av Ulf och Lindas son Kevin. Jag hann med ett besök hos farmor och farfar medans de vilda pojkarna röjde runt på Himla badet.

 

Nu ligger (nästan) hela högen i nån form av magsjuka. Killarna åkte dit rejält. Så dagen har spenderats i soffan eller sängen. Vår snälla granne handlade med sig lite mat åt oss efter att hon slutat jobba. Nu kämpar vi i att få i oss lite vätska.

 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0