Ett sovrum börjar ta form

Var lite segt och omotiverat att åka till jobbet idag. Var så sugen på att fortsätta hemma. Men vi hade riktigt kul på jobbet idag, trotts det eländiga regnet. Var mycket kunder ute och handlade så dagen flöt på i ett bra tempo. Dessvärre fick den ett tråkigt slut. Hannah var förbi och lånade bilen för att hämta upp sin kille på Ikea (de skulle åka med mig hem då de shoppat på sig lite väl mycket där ;) ). De parkerade på framsidan av Jysk och skulle vänta tills jag slutade (det var precis innan stängning) då ser dom en zigenar familj gå ut från Jysk och sätta sig i sin bil, då börjar dottern i familjen (ca 14-16år) plocka ut massor med saker från sina kläder. Ursäkta mig men vart tror dom alla fördomar kommer ifrån?! De var tre stycken som hade varit inne på jobbet (jag var på baksidan och drog in pall så dom andra berättade för mig vad som hade hänt) den minsta killen höll på att ta Lindas uppmärksamhet i kassan genom att hoppa i en av sängarna vi kassan, mamman tog Beccas uppmärksamhet genom att ställa massor av frågor (typ vilken färg finns dom här strumporna i, bara massa strunt frågor) medan dottern plockade på sig. Trist!

När jag kom hem lyckades jag lura upp Fredrik från hans liggande läge genom att muta med mat på McDonalds. Vi målade hallen på övervåningen och målade andra varvet inne i vårat sovrummet (ett hörn där Fredrik hade spacklat hade inte torkat). Sen fortsatte vi att möblera upp hallen lite. Några små kliv i rätt riktning trotts den sena timmam på dygnet.
.
Nu blir det lite internet uppehåll igen, Fredrik åker nämligen bort imorgon och kommer hem tisdag kväll igen. Vi har iaf beställt tv så snart kanske man kan unna sig den lyxen igen.

Kommentarer
Postat av: Ewe

Men fy! Anmälde ni det?

Kanske svårt när dom redan hade åkt.



Va roligt att det går så bra med huset!

2010-09-19 @ 11:43:09
URL: http://evelinaburvall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0