Midsommar "spelet"

Blev en snabbt in och ut besk på jobbet, var inte och lunchtäckte i 4timmar och dom flög iväg, förstår inte hur människor kan vara så shoppingsugna, vad hände med att vara hemma och njuta av att sommaren äntligen kommit ordentligt? Sen åkte jag och Fredrik och hälsade på våra framtida nya grannar och deras stall, dom hade en plats som skulle bli ledig med vi får se hur vi gör, blir rätt dyrt att stå i stall med eget ridhus. Efteråt åkte vi till stallet och for ut och körde Tiger en vända, skönt att få lite solljus på sig, nu har Fredrik somnat bredvid mig, men min mage börjar vara rätt så hungrig så det får bli ”middag” snart. Har är reglerna för midsommarhelgens drinking game.


Ace: Waterfall =den som får ett ess börjar drick, sen börjar man drick i tur och ordning och man får inte sluta dricka förrän den som började innan dig slutar dricka.

Two: Is you = du väljer vem som ska dricka.

Three: Is me =du dricker.

Four: Ladies = alla tjejer dricker.

Five: Viking master = när någon får upp en femma är dom Viking master tills nästa femma kommer upp. Viking master innebär att du lägger din tumme på bordskanten när du vill och hur många gånger du vill under spelets gång undertiden du är viking master, och den sista spelaren att upptäcka det/lägga sin tumme på bordskanten får dricka.

Six: Guys = alla killar dricker.

Seven: Is heaven = den som är sist med att hålla upp båda sina pekfingrar får dricka (i ungefär axelhöjd).

Eight: Is mate =du väljer en som ska dricka tillsammans med dig.

Nine: Is rhyme = du säger ett ord sen ska man I tur och ordning rimma vidare på det ordet, tex skuta, ruta osv. Den som stakar sig, svarar för segt får dricka (man kör till den första personen att staka sig).

Ten: Questions = du ställer en fråga till en valfri person, den ska (utan att fundera eller staka sig) ställa en fråga till en annan person, tex –Vad ska du göra imorgon? –Vad är din favorit färg? osv (man kör till den första personen att staka sig).

Jack: Rules = du bestämmer en regel som gäller under spelets gång, tex man måste alltid säga –Se upp där nere. Innan man dricker, annars får man straff dricka.

Queen: Categories = du väljer en kategori, tex bilmärken så ska man I tur och ordning säga det, men den förste att staka sig eller tveka får man straffdricka (man kör till den första personen att staka sig).

King: King cup = du häller upp endel av din dryck I ett gemensamt (och från början tomt) glas på bordet och den som får den sista/fjärde kungen får dricka upp blandningen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0