Total frånvaro

Har tillbringat de senaste dagarna ätandes, film tittandes, spelandes och socialiserandes med min familj, försökt tagit vara på varje stund. Min syster och mamma var rädd att dom gjort för lite julfika och godis, att jag skulle bli besviken när jag kom hem. Men jag har vaknat på morgona och fortfarande varit mätt! Gissa hur mycket vi har ätit!
.
Nu sitter jag hemma i Uppsala igen, efter en vända i Ume på mellandagsrean. Det känns trotts omständigheterna bra, det är att säga "hej då" som är den jobbigaste biten. Det är lite hemskt hur lätt man faller in i vardagens mönster igen. Något som fick mig att le när jag kom hem var julstjärnan som stod på bordet (i en sån kruka som jag såg på Blomsterslottet och funderade på), en present inne i badrummet och två julkort i brevlådan. Blomman och presenten är ett tack för att vi hade en "inneboende" i några dagar nu innan jul (jag hade hunnit åkt hem då), julkorten kommer från Fredriks mormor och från min vän Charlotta. Jag vet att jag säger/tänker det varje år, men nästa år ska jag skicka julkort, otroligt mysigt och värmande att få.
.
Om julhelgen blir det förhoppningsvis nån vettigare uppdatering senare. Just nu är både kroppen och huvudet trötta, och det är dags att ställa om sig från ledighet till arbete. Åter igen har det bevisats att jag har världens bästa sambo. Innan han åkte ordnade han matlåda som han frös in till mig så jag kunde ha på jobbet imorgon (han kommer inte hem förräns imorgon kväll)!
.
Nu ska jag byta om till min nya pjamas och hoppas på en god natts sömn så jag är utvilad tills imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0