Årets bett trend

Fredrik har en förmåga att fastna vid sin dator väldigt mycket. Vilket gjort att jag har roat mig på egen hand vid min dator. Verkar finnas en röd tråd som gäller alla olika varumärken. Bett.
Här kommer ett urplock av det jag hittat.

Grimman med ett litet bett på sidan kommer från Horze. Den klassisk nyckelring hade jag när "jag var liten", denna kommer från Hööks. Armbandet och halsbandet (och en hel del andra underbara smycken som skapar ha-begär) kommer från den fina hemsidan KyssJoHanna (finns i silver och guld färg).


Ridbyxan såg jag på Skara Hästsport och kommer från Kingsland. Strumporna hittade jag på Granngården och de är från Mountainhorse.

Hade tänkt till stallet innan jobbet, men för en gångs skull stämde vädret, det regnade. Nu skiner solen för fullt och det är endast klarblå himmel utanför fönstret. Var väldigt skönt med en sovmorgon, och har hunnit städa till lite i lägenheten, tvätten är ihop vikt och undanstoppad, alla dammråttor befinner sig nu i dammsugaren och jag har fyllt ett diskställ med ren disk. Alltid lika härligt att komma hem när det är lite städat.


Kommentarer
Postat av: S

oo.. jag fetdiggar smyckena :)

2010-04-21 @ 01:56:01
URL: http://finastina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0