LCHF? Hockey?

Ni som känner min familj (och speciellt min pappa) vet hur intresserade av mat och träning dom är. Vi brukar skämta med honom om –Vilken metod är det som gäller den här månaden? Nu är det LCHF (som i mina öron låter som ett hockeylag). Som jag berättat tidigare fick jag en bunt med recept i brevlådan av mamma och nu har min syster skickat några länkar till mig. Provar nu ett av Ewes påhitt med grädde i omelett. Jag är ingen stjärna i köket, jag och Fredrik har den sköna uppdelningen att jag städar och tvättar och han lagar mat. Men då han har varit snäll och städat, dammsugit och diskat i helgen och börjat visa att han kan såna saker får jag inkräkta på hans område och lära mig laga mat. Nästa vecka tänkte jag vara duktig och sätta mig in i det här med matlagande och leka hemmafru.


Imorgon är det fullt upp hela dagen, jag och Felicia ska börja med att rida ut. Sen blir det jobb från lunch till stängning, och direkt efter jobbet bär det av till Emelie för en födelsedagsmiddag. Är alltid lika skönt att socialisera sig med andra människor än kunder (dom har en förmåga att gå en på nerverna).


Nu kallar köket igen på mig!


Kommentarer
Postat av: Ewe

Nu hitta ja ingen bra bild på nån förpackning men sån här bacon jag menade, färdigtärnad.

http://kryddburken.files.wordpress.com/2007/04/april07-131.jpgLäste även ett bra tips i boken, som jag, jag brukar ju göra både ägg och bacon men en smart grej är att först steka baconet och sen bara hälla på äggen och grädden när dom är genomstekta.

så de blir en blandning av allt, då behöver man ju inte använda 2 pannor eller göra de i två etapper. :)

2009-09-08 @ 00:19:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0