En trevlig helg kommer det bli

Idag fick jag sluta redan kockan tre, annars är fredagskvällar jobbkvällar för min del. Fick veta att jag har två semesterdagar kvar att ta ut, jag som trott att mina dagar inte ens skulle räcka till semestern som jag hade i somras. Så dom kommer jag nyttja till min födelsedag i februari.
Har fått schema för dom två närmaste veckorna, nästa vecka jobbar jag 38h och veckan efter 12h. Känns skönt med en vecka då jag vet att mitt schema inte kan ändras så mycket mer.


Fick precis post, från ComHem. Var reklam för deras Digital-tv, det följde med en sån där skylt man kan hänga på dörrhandtaget ”STÖR EJ. Jag tittar på Viasat Sport. Tillbaka om 3 månader”. Den ska Fredrik få av mig då han inte tycks göra annat :P


Sitter och peppar mig själv inför mitt städryck, hade först tänkt börja halv fem men nu har jag skjutit fram det till klockan fem. Ingen självdisciplin idag.


Kommentarer
Postat av: Isabelle

Gå in på min blogg och kommentera vem du tycker ska vinna pris i Blog Awards 2009! Och sedan kan du klicka dig vidare för att rösta på just DIN favorit! tack på förhand.

Ha en bra dag och helg!

2009-09-18 @ 17:07:08
URL: http://thebigcitylife.blogg.se/
Postat av: Ewe Burvall

Varför göra någonting Nu om man kan göra det om en halvtimme? ^^

2009-09-18 @ 17:16:06
URL: http://evelinaburvall.blogg.se/
Postat av: sara

Trevlig blogg du har ! Ska vi följa varandra med bloglovin.com ? :D

2009-09-18 @ 17:16:40
URL: http://sarasoderberg.blogg.se/
Postat av: sara

2009-09-18 @ 17:19:23
URL: http://sarasoderberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0