Linköping

Ligger och segar i sängen, försöker samla krafter för att orka starta igång tv:n. Haft en rolig helg med mina kollegor, deras respektive och resten av Jysk Sverige. Fast vi höll nästan på att missa bussen, visste inte vart den gick ifrån och råkade virra iväg oss på fel ställe, men det löste sig och vi han just precis med.

 

Väl framme i Linköping gick jag och Fredrik till Domkyrkan, är en fantastisk kyrka och dom hade även en väldigt vacker fotoutställning för cancer sjuka, Fredrik tyckte jag kunde ägnat lite mer tid åt kyrkans historia ist för att titta på den moderna konsten :P

 

Sen var det upp på hotell rummet för att styla sig ála 80 talet. Tycker vi lyckades riktigt bra. Pumps, vit/glittriga benvärmare, lila tajts, super paljettig topp (som en stor t-shirt med resår i midjan), knall rosa nagellack, lila örhängen, lockat hår och håret uppsatt på sidan i en hästsvans. En riktig läckerbit ;)

 

Klockan fem börjande vi med en fördrink. Sen avlöste mat, alkohol, prisutdelningar, musik och dans varandra resten av kvällen. Till förrätt blev det kycklingröra. Sen dukades middags buffén upp med coleslaw, kycklingvingar, natchos, cheddar dip, lax, revbensspjäll, potatis, sala m.m. Till efterrätt var det brownies, chokladrutor, lime paj m.m. Även denna fest innehöll den perfekta festgrejen, nattmat. Lämpligt till klockan midnatt dukades det fram hamburgare så man orkade några timmar till.

 

Det var en tung morgon, vi var i valet och kvalet mellan att ligga kvar i den sköna sängen eller gå ner och äta hotellfrukost. Efter en timmas snozandes kämpade vi oss upp och gick ner till frukosten, vi var inte ensamma om att vara sega.

 

Nu har jag laddat krafterna och ska starta igång tv:n, Gossip Girl börjar snart. Är superdålig på att följa tv serier, men ska göra ett försök.


Kommentarer
Postat av: Ewe

Men hallå.. Vem vill ha en förklaring på hur du såg ut? Bilder tack!!!



Ja, att folk inte har kommit på det förr! Midnattsmat på fester alltså!! Briljant!

2009-11-02 @ 20:48:51
URL: http://evelinaburvall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0