Träningsvärk!

Vi är helt knäckta båda två efter en till dag på stan (idag Uppsala) och sen ridtur ute i skogen.


Blev promenad till stan på morgonen, åt frukost på Unico där du bland annat kan kombinera ihop dig egen sallad. Sen shoppade vi! Nu kom Ewe riktigt igång med spenderandet, vi gick in på New Yorker, en helt fantastisk butik! För min del blev det en efterlängtad sommarjacka och nya underkläder. Ewe där emot shoppade loss, hon köpte en sommarjacka, en t-shirt, massa underkläder, bikini set och skor! Efter att vi gått oss nöjda på stan köpte vi med lite jordgubbar och promenerade hem igen, för att ta bilen och åka vidare. Vi hälsade på mitt jobb, dom hade tydligen haft en väldigt stressig helg, stackarna. Sen blev middag plus efterrätt på Ikea, Ewe köpte två korgar till sitt vardagsrumsbord.

Sen var det hem igen föra att byta om till stallkläder. Det blev ännu mer promenerande för vi tog en ridtur i skogen. Även Ewe red! Vi kunde inte komma på hur många år sedan det var hon red, men det gick jätte bra och hon kände sig riktigt nöjd. Provade även det nya täcket och benlindorna, allt passade bra.


Nu ligger vi återigen utslagna i sängen och äter äggmackor. Vi är även duktig och tvättar, blir en vända till ner för att hämta in tvätten innan vi får sova.



   
Bild 1. Tigers nya täcke.
Bild 2. Jag försöker få Tiger att stå still så Ewe kan ta kort,
Bild 3. Bildbevis på att Ewe ridit, hon skrittar av henne efter att hon ridit på hemvägen.
Bild 4. Tiger nya benlindor i härlig sommar grön färg.

Kommentarer
Postat av: karin

Va fin Tiger ser ut! :)

Härligt att ni har så grönt runt i kring er, här är det lite si och så med den saken än..



2009-05-11 @ 08:26:05
URL: http://fossig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0