Ewe kom tillbaka!

Nu har min älskade syster åkt hem, saknar henne redan! Varit mysigt och kul att ha henne här, upptäcka Sthlm och Uppsala tillsammans, shoppat tills vi inte hade någon lust längre, skrattat,ätit massor och sovit lite. Vi har redan börjat spåna lite på vad vi ska göra när hon och Johan kommer ner om några veckor. Vi ska helt klart vara lite mer kulturella! Det vi har kommit på hittills är att vi vill gå på galopp och museet.

Vi gjorde lite sista minuten shopping idag i Upplands Väsby, Kista och Infra City. För min del blev det ett linne, fyra nya bandage paddar (perfekt med en grå sida så all smuts inte syns så tydligt) och ett somrigt schabrak med bordyr på båda sidorna! Varit mycket hästshopping dom här dagarna, älskar att ha min häst hos mig igen! Passade på att använda mitt presentkort så det blev inte särskilt dyrt.

Är utmattad både fysiskt och mentalt, hoppas innerligt att dom inte ringer från jobbet imorgon. Ska försöka ha en pyssel dag med sovmorgon och hoppas på en roligare stalldag.

Här är lite bilder från vår sista shopping och en god kvällsfika.
 

    
  

ps. Tyvärr blev det ingen bra färgåtergivelse när jag fotade schabraket med min mobilkamera.

Kommentarer
Postat av: Ewe

Haha, klart de inte blev dyrt för dig, jag betalade ju de som översteg pressentkorten ;P

2009-05-13 @ 23:12:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0