Ååh nej rea

Skulle kika runt på ett nytt regntäcke till madam, då visar det sig att dom har rea på massor med saker! Blir nog ingen snabb "in köpa täcke och åka vidare" på lördag, Ewe får stå ut med att titta på hästsaker en liten stund, hihi. Men sen får hon bestämma resten av helgen vad vi ska göra, längtar efter henne! Hon kommer på fredag och stannar till på tisdag.

Pratade med Johanna N ikväll, hon har tatuerat sig! Är väldigt imponerad, jag skulle inte våga göra det. Hon har gjort en tatuering till minne av sin älskling labradoren Polly som dom var tvungen att akut ta bort förra veckan.


Dags att bädda och sova, stressig dag på jobbet kommer det att bli imorgon, sen blir det stallet direkt efter och senare på kvällen kommer F. Saknar att vara sambos. Ibland är det skönt att bo ifrån varandra, jag kan ta extrajobb utan att fundera och vara i stallet hur mycket jag vill. Önskar bara att vi hade mer tid för varandra, längtar efter att äta middag tillsammans, se på serier eller en film, få ha en vanlig "tråkig" vardag tillsammans.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0