Skellefteå!

Nu har vi kommit hem till Skellefteå! Resan har gått väldigt bra, både igår och idag. Vi har sett film hela resan, tyvärr så räckte batterierna i min dator inte hel kvällen igår. Så vi började dagen med att leta en datorladdare till bilen ute i Birsta, men tyvärr så hade alla butiker slut/hade inte i sortimentet. Men jag köpte iaf mitt schampo som tagit slut (det finns inte att få tag på i Skellefteå) passande nog hade dom 25% rabatt på det! Jag köpte även en till te burk som matchar mitt stål burks tema, även den på extrapris, -50%. Vi tog oss 7 mil söder om Umeå innan datorn dog, så det blev en paus i Umeå för att köpa laddaren där, 399 kr på Kjell o Company, bra pris tyckte jag (Media Markt skulle ha det dubbla).


Vi körde i inlandet sista biten hem för att slippa alla vägarbeten längs E4an. Körde genom byarna jag brukade köra Hemglassbil, det kom tillbaka massor med minnen och jag började sakna glassbilen ännu mer. Trivs jätte bra på mitt nya jobb, men dom senaste somrarna har inneburit glassbilskörning för min del, så det känns lite konstigt att inte göra det i år.


Väl hemma i Skellefteå stannade vi på Coop för att handla middag, och passande nog så jobbade Charlotta då! Snäll som hon är bjöd hon mig på mjukglass, dom har en krämig och god glass där. Har gått och längtat efter mjukglass länge!


Nu väntar några intensiva dagar då jag ska försöka hinna socialisera mig med massa vänner och familj, har inte bokat någon resa ner igen, så vi får se hur länge jag stannar.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Välkommen upp ;P

Vi ska styra upp något trevligt tycker jag....

Kraaaaaaam

2009-07-08 @ 15:05:34
Postat av: Kralle

Välkommen upp ;P

Vi ska styra upp något trevligt tycker jag....

Kraaaaaaam



Glömde skriva ifrån vem det var å hehe

2009-07-08 @ 15:07:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0