Biljard

Blev en bra start på min semester igår. Jag och Stina började med att fördriva förmiddagen på stan och äta lunch på Dallas. Köpte en ny ansiktskräm (400kr!) Och fick en lite bonus på köpet, min anisktkräm och ansiktstvål i praktisk reseförpackning och ett läppstift. Innan vi begav oss hem till Stina blev det en vända förbi Systemet och Ica. Stina var snäll och duktig och gjorde middag som hon bjöd mig och Victor på. Sen slöt tjejerna upp en efter en, Märta, Malin och Johanna. Efter allt pratandes om allt och inget fick vi skjuts ner till stan, vi gick på Old Williams för att spela biljard, det var en jämn match (ingen riktigt i sin toppform) men till slut vann Bergsbyn över Sunnanå.

Vaknade i morse och tänkte idag måste jag till stallet för Flickan har vilat någon dag nu, känns ovant att inte åka till stallet när jag är i Skellefteå. En annan sak som känns konstigt är hur ljust det är på kvällarna, så fort jag vande mig vid mörkret på kvällarna I Uppsala.


Nu väntar en till dag med roligheter. Ska snart träffa Charlotta, vet inte än vad vi ska hitta på för det är hel mulet och blåsigt. Ikväll blir det middag med CH och co, sen bio, Baksmällan.

Tittar på vädret och håller tummarna, verkar som att det ska bli bättre i helgen, hoppas hoppas hoppas!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0