Kyrk träning

För någon som tillbringar större delen av dagen i soffan har det varit en väldigt händelserik dag. Idag har grannarnas dotter Nowalie döpts, så Adrian har fått träna på att vara i kyrkan inför när han ska döpas i sommar, han somnade efter halva cermonin. Sen var det fikadags, även då skötte han sig jätte bra, hade andra grannen Hanna som bordsdam så jag fick fika med båda händerna.
 
Sen erbjöds sig hon att vara barnvakt så att jag fick rida! Blev en vända till grusgropen. Innan vi ens kommit dit var det som att hästen hade studsfjädrar under hovarna, väl nere i grusgropen var det vi, bil med släp och tre crossar. Konstigt nog var bilen med släp det som var läskigt, men vi tog det lugnt med skritt och trav, inte lust att utmana öder när hon var så pigg, och jag har inte muskler/kondis nog att orka ta vara på alla hennes energi då.
 
Men dagen är inte slut än, vi ska iväg på middag hos våran Skellefteåvän Jonas som bor här i Uppsala, ska få träffa hans nya tjej för första gången. Nu väntar vi bara in Fredrik som ska komma hem från jobbet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0