Öregrund

Har flera gånger försökt skriva om de två dagarna min sambo ordnade för oss. Men det går inte att förklara hur härligt vi hade! I onsdags packade vi bilen och begav oss ut till Öregrund för en 24h segling med båten, första gången jag skulle övernatta i båten. Vi började med en lunch inne i Öregrund som är en fantastisk sommarstad, vi och alla andra människor var där. Men vi fick plats på en restaurang med utsikt över vattnet. Laddade med energi begav vi oss till båtplatsen och packade i oss. Hade en timmas båtfärd ut till Klubbholmen där vi skulle sova. De har byggt tre bryggor ut och ett jättestort trädäck som går 1/3 längs ön.
 
Efter ett besök inne i grannbåten blev det tid att börja grilla så vi fick oss någon middag, nöjda och belåtna kröp vi till kojs och såg en film. Innan det var dags för att sova gick vi längs ön i månskenet. Vaknade till lite under natten av de nya ljuden med annars gick det bra att sova.
 
Vi vaknade till en än mer solig och varm dag, blev frukost och små pratandes med båtgrannarna, sen blev det ett varv runt hela ön, men vattnet var lika kallt på alla sidorna så det blev bara fotbad. Vid lunch packade vi ihop oss och åkte tillbaka till båtplatsen. Även denna dag blev det lunch inne i Öregrud, en ny restaurang men med lika fin utsikt och god mat, blev en lättare lunch så att en glass fick plats i magen undertiden vi gick längs bryggorna och tittade på alla båtarna. Längtar tillbaka ut på vattnet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0