Upp och hoppa innan jobbet

Sitter i soffan och väntar på min sega sambo, han ville åka tidigare till jobbet men låg och sov när jag kom hem. Själv har jag hunnit varit i stallet, fixat åt två hästar, ridit en, ordnat åt hunden och gjort mig själv i ordning för jobbet.

 

Idag är det sista dagen Fredriks butikschef jobbar i Kista, sen återgår han till sin förra butik. Vilket innebär att Fredrik kliver upp som butikschef. Ett väldigt händelserikt år hittills för oss.

 

Bild lånad från Caty

 

Men just nu verkar han gladast över sin RMA titel. För er som har missat (hur ni nu kunnat göra det då Fredrik älskar att prata om det) spelar han ett online spel som heter Manager Zone Football, där du äger ett fiktivt fotbollslag och driver klubben som om det vore en vanlig fotbollsklubb, spelet finns över hela världen men har sin bas i Sverige/Linköping. Han har varit massor av olika bokstavskombinationer, nu senast RA (Reporter Assistant, varje land har sin egen tidning). Nu titulera han sig stolt RMA (Reporter Master Assistant) vilket innebär att han är högst upp i spelledningen och ansvarar för ca 50st skribenter i norra Europa. En i företagsledningens kommentar ”Vilken tur att du har en så förstående flickvän”.


Kommentarer
Postat av: Evelina

Nu är det bara att ni köper en gästsäng nu när ni båda är superrika!! Ta med en släp till jobbet bara :)

Haha, Joel sa "Dom har täcken för flera tusen men ingen säng" ;) Vi förväntar oss förresten oxfilé varje dag när vi kommer ;)

2012-09-16 @ 10:57:04
URL: http://finaevelinasliv.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0