En snabb semester

Nu sitter vi hemma i lugnet och försöker förstå vad som hänt och hur det helt plötsligt blev fredag.

 

I måndags kom som sagt mamma, pappa och lillebror Fredrik för en liten semestertripp söderut. Började tisdagsmorgonen med ridning, mamma följde snällt med och hade kameran i högsta hugg. Sen började bilresa ner till första anhalten, Skövde. Familjen Fredriksson bjöd som vanligt på en fantastisk middag, trerätters och fantastiskt sommarväder så kvällen tillbringade vi utomhus.

 

På tisdag ringde klockan väldigt tidigt för att vara en ledig dag, men för att hinna med dagens utflykt Ullared var det bara att kravla sig upp ur sängen. Vi kom fram tillslut, fast vi stundvis var fundersamma om vi ens var på väg åt rätt håll. Det var bara att lägga band på sig själv för att inte ryckas med i köp hysterin, fast en bra bit på vägen hann vi innan vi fick stopp på oss själva. Vi körde en annan väg hem och passerade då Jönköping, där gjorde vi ett stop på Charlies häst och hund. En jättefin hästbutik med ett mycket bra utbud! Efter tolv timmar var vi på plats i Skövde igen och fortsatte njuta av sommaren.

 

Idag var det vardag igen, jobbet och stallet direkt efter. Nu sitter vi här i soffan med ett glas vin, slitna men nöjda med tillvaron.

 

"Vad är det där för människa som det hela tiden knäpper om?"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0