Musik

Idag byggde vi om en del av hemtextil spacet inför måndagens leverans när vårens nyheter kommer in, det kommer även komma in lite nyheter till påslakan/underlakan. Alltid lika spännande med allt nytt!

 

Draperiet sitt nu uppe, Fredrik ska städa bland alla sina kablar och andra saker han samlar på, tydligen är det absolut nödvändigt med två flyttkartonger med kablar, de kan vara bra att ha (?). Han är snabb på att kontra tillbaka med att han inte anser att fyra flyttkartonger med inredning är nödvändiga att ha. Det finns fyra säsonger, klart att alla måste ha sin egen inredning!

 

 

Den första gitarren fick vi med oss från en julfest i Linköping, den är signerad av Dregen i Backyard Babies till mig!

 

Den andra gitarren är Fredriks första stålsträngade gitarr som han köpte när han gick i gymnasiet.

 

Även den högra gitarren är Fredriks, den fick han av sin mormor i julklapp när han gick i högstadiet och är grunden till hela hans musikspelande.

 

Han har även två till, en elgitarr som han köpte innan jul och en till stålsträngad gitarr som han köpte när vi bodde i Skellefteå. Sen har han även ett elektroniskt trumset, keybord och en portabel studio. Så ni förstår att det krävs ett rum att rymma alla dessa saker i!

 

Per Gessle tavlan fick Fredrik av sin lillasyster Frida och Eagle Eye Cherry flirtade han till sig när Eagle Eye spelade på Skellefteåfestivalen.

 

 


Kommentarer
Postat av: Mamma

Snyggt! Va duktiga ni är :)

2012-01-28 @ 19:26:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0