Dyrt att vara ledig

Jag och Fredrik har spenderat vår dag med att motionera bilen.

 

Det blev det vanliga lunch stoppet på Ikea, vi jobbade vidare med julstämningen och åt julbord. Sen blev det snabbversionen på shoppingplanet, fick med oss två glas vattenflaskor som vi ska använda till nyårs.

 

Vi var på båda Jysk butikerna, köpte en röd pappersstjärna till sista vardagsrumsfönstret, har två röda stjärnor på fot i två av fönstren men, hör och häpna, Fredrik tyckte vi behövde en stjärna i det sista fönstret.

 

Var även på båda Rusta butikerna, där köpte Fredrik ett gitarrställ, en julgransspira och en jätte fin julgran! Den stora frågan är, vågar vi ställa fram den nu när vi har bonus katt hos oss? För er som inte vet det bor Christian och Johannas katt Tussan hos oss nu när de är på smekmånad i Thailand. Hon bodde även hos oss i somras när de tog en sista minuten till Spanien.

 

Sen blev det lite måste shopping på Granngården, både hästen och hunden ville ha ny mat. Och på Ica blev det mat till oss och en julgrans ljusslinga som man kunde ställa in olika blink hastigheter på, ni kan gissa vem som stod och testade den i butiken.

 

Nu har vi kommit hem från kvällsfika hos grannarna. Blev tyvärr inga bilder tagna idag, det hann bli mörkt ute innan vi var hemma och min mobil tar så dåliga bilder inomhus när det är mörkt.


Kommentarer
Postat av: Evelina

Att ni inte kan hålla er från Jysk när ni är lediga!!

Vilken fin gran! En sån vill jag också ha när jag blir stor och har råd!

2011-12-03 @ 15:16:11
URL: http://evelinaburvall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0