Snart en riktig hopphäst

Idag stod det hoppning på dagordningen för hästen, med Jossan som ryttare. Den 1 februari har hon och Christalle tävlingsdebut här i Uppsala på hiskiliga 1m! Då jag själv aldrig tävlat har vi inga tävlingssaker!? Har inget vitt hoppschabrak och har bara omatchande benskydd. Köpte iaf en lädergrimma på Sthlm Horse Show, har ett fleecetäcke i hennes storlek och ett  par tranportskydd. 
 
Om man får drömma lite så skulle Christalle klä sig väldigt fin i ett Rambo Newmarket fleece täcke, Kentucky benskydd och något snyggt vitt schabrak, har dock ingen superfavorit på den fronten, men nya Hööks katalogen släpps i slutet av januari så jag får spana om de får in något snyggt.
 
 
 
  Finns på de flesta hästbutiker
  från Horze.se
 
Det är väldigt roligt att se hästen från marken, hur hon rör sig och formen. När man tänker tillbaka till mina första hoppträningar är det väldigt stor skillnad på Christalle, då var hon som en bulldozer som inte brydde sig om det låg en pinne på marken "den kan man väl lika gärna kliva på om ni nu envisas med att lägga den där", till nu när  hon klarar av mjölksyreövningar riktigt bra. Dagens övning var uppställd på medellinjen, fyra travbommar, en oxer, fyra galoppsprång och ut på ett räcke. Jobbigt att fokusera både på travbommar och ett hinder direkt efter.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0