Nyårsafton - nån dag sen

Nu har vi lyckats skramla fram lite bilder, får lägga in en kamera på önskelistan till nästa jul,

så man själv kan ta lite bilder.

 

Det här var inbjudan till nyårs som skickades ut. Fredrik och Stefan har spenderat många timmar funderandes för att bestämma vad som skulle bjudas på.

 


Den här bilden föreställer De tre musketörerna som gjorde nyårskvällen till en oförglömlig smakupplevelse. Fördrinkarna som Robban håller i är den jag provade tidigare i veckan, Strawberry Daiquiri.
Jag köpte fem meter tyg på jobbet, tänkte att det är trevligare med en tygduk än pappersduk, men fem meter räckte knappt. Ett kom ihåg till nästa år, köp större duk. Ett stort tack vill vi ge till våra grannar Hanna och Victor som hjälpte oss lösa porslinsproblemet.
Förrätten Toast Skagen med hemmagjord skagenröra, dagen efter till frukost var det strikt ransonering av det sista i skålen, fantastiskt är ett för litet ord att beskriva den med.
Att ha en kock och duktig serveringspersonal gjorde kvällen ännu mer speciell. Robban såg till så att glasen aldrig var tomma och höll koll på att vi även drack utav vattnet.
Fredrik hittade en lämplig köttbit på City Gross, 4,77kg ryggbiff. Ett otroligt gott kött, självklart med passande vin till. Till ryggbiffen serverades potatiskaka, portvinssås och aromsmör, allt hade killarna gjort inkl eget aromsmör, som med allt annat var det stor skillnad på aromsmör som man gjort själv och köpes. Börjar nästan få en "matlagningshatare" som mig att vilja lära mig.
.
Mer nyårsfiranden åt folket!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0