Middag med Sara J

Då har jag kommit hem från stan. Jag och Sara åt på restaurangen Carl Philip nere vid ån, vi satt på deras uteservering, riktigt skönt med frisk luft efter en dag inne på jobbet. Det blev hälleflundra med färskpotatis och en päron cider. Efter åt gick vi till café Storken, ett riktigt charmigt café som jag varmt rekommenderar, där blev det hallon/coccos paj och en kopp champagne te. Fyra timmar bara flög iväg, vi hade iofs 2,5 år att ta igen, så länge sen är det vi träffades! Sara jobbar som butikschef på Iittala, vilken otur att jag ääälskar deras saker, hihi.


En väldigt diskret Icke skämdes när jag kom hem, alldelens platt på golvet låg hon, hon hade nämligen legat i den nya soffan. Har nog aldrig träffat någon som är så dålig på att ljuga och verka avslöjad innan hon ens har blivit det. Får hoppas hon lär sig snart att det är en hundförbjuden plats innan hon studsat upp där med sina tassar som gärna blir skitiga efter en dag i stallet.

Något otroligt har inträffat idag, jag har schema för åtta veckor framöver! Självklart kommer det hinna ändras flera gånger men jag har iaf en grund, och mina timmar per vecka har ökat, känns riktigt bra. Så nu kan jag kanske planera in något framöver.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0