Cesar

Har varit en utmattande dag på jobbet, haft mycket griniga kunder. Hoppas på en bättre dag imorgon. Det är leveransdag, har fått några fler jobbtimmar imorgon, så det blir en hel dag på jobbet.

På väg hem stannade jag på Rixos, köpte med mig en kebabtallrik och en liten cola, tänkte lyxa till dagen lite. När jag kommer hem ligger Icke platt på golvet och det bådar som sagt inte gott. Det luktade väldigt konstigt i lägenheten, när jag tände lamporna ser jag att Icke har bajas, på fårskinnsfällen och på ek byrån! Så det var bara fram med en stor soppåse och sen skurhinken. Det har hänt två gånger tidigare att hon gjort såhär i samband med att hon löpt.

Blev kebabtallrik med lite sladdriga pommes till Cesar i stället. Tycker han är helt fantastisk, väldigt imponerande och inspirerande! Om inte Tiger hade kommit ner nu på våren hade jag tänkt gå en hundkurs med Icke. Jag/min familj har aldrig haft hund, så det här med att vara hundägare är något nytt för mig. Icke är super snäll och lyssnar jätte bra, hon var inte så när vi fick henne så det har vi fått jobbat på. Nu kan jag ha henne lös när jag är ute och rider, hon lyssnar, är lugn och trygg i sig själv. Förr gjorde hon utfall mot andra hundar i kopplet, hon gick med svansen mellan benen eller låg rygg (bortsett från när hon skäms över att hon gjort något). Men jag skulle vilja lära mig mer saker, hur man tränar fot, olika trixs, lite allmänna råd och idéer. Nackdelen med att ha ett sådant stort intresse som ridning och egen häst är, att det går ut över saker man också skulle vilja prova.

Nu blir det fram med dammsugare och skurhinken igen, lika bra att storstäda när man ändå börjat.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0