Sista lediga dagen

Jag är ledig även idag, härligt med tre dagars! Min duktiga sambo åkte till sitt jobb innan jag steg upp, självklart jobbar han heeela dagen.

 

För att själv vara lite duktig har jag målat taket i musikrummet och de återstående två väggarna. Nu ska de torka innan det är dags för ytterligare ett lager som förhoppningsvis blir det sista för färgen börjar ta slut. Sist ska golv- och taklisterna målas. Slipa golvet, måla dörr- och fönsterfoder blir ett senare projekt.

 

Allt renoverande börja sätta igång min inredningslust igen, igår jobbade jag på problemet att välja ut vad vi ska ha för gardiner i musikrummet. Fredrik önskar sig gardiner i ett mörkblått tyg vi har på jobbet, likadant som det jag sytt draperier av till vardagsrummet. Ska försöka tillmötesgå han idéer så gott det går, är trotts allt hans rum (jag kommer nog bara gå in där när jag har en dammsugare i handen). Panelgardiner är iaf uteslutna, men frågan är hur de breda gardinerna ska sys upp, vill självklart prova något nytt och inte bara sy på en kanal.

 

Ett look-a-like tips har ni här.

 

 

Klädhängarna från Åhlens ingår i deras vårnyheter. Klädhängaren från Jysk ingår i serien Ascot.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0