Tredje advent

Blir en tråkig uppdatering utan bilder. Idag har jag suttit upp på hästen, skrittat ute och i ridhuset, hon var pigg och glad men lite tung och stark. Ska försöka hinna med lite ridning i veckan innan det är dags att åka norr ut.

 

Tredje advent har vi tillbringat med att möblera om här hemma, nu står gästrummet färdigt inför nyår. Vi har haft adventsmys tillsammans med Jonas (risgrynsgröt, glögg, pepparkakor och sällskapsspel) och vi har ordnat med årets skörd av julkort. Gjorde ett försök att göra egna men limmet och inspirationen var inte med, så det fick bli färdig julkort.

 

Sängen börjar locka, vi har klämt ihop veckans timmar på fyra dagar för att kunna åka iväg redan på fredag, så det är några långa dagar som väntar.


Kommentarer
Postat av: Timmie

Låter som en mysig advent :)

Sv: Tror nog det kommer bli Lamicell hjälmen ;)

2012-12-17 @ 12:50:58
URL: http://dressyrkillen.se
Postat av: beciell

Vill du väldigt enkelt göra en tjej glad så här inpå julen? :) BARA tryck på denna länken, så har du röstat på mitt bidrag (The world of beciell) ALLT du behöver göra är att trycka, sen är det klart, tack så mycket http://cdon.bloggportalen.se/vote?option=22 GOD JUL! (det är en tävling med CDON.com) skulle vara SÅÅÅ snällt!

2012-12-19 @ 00:30:52
URL: http://cdon.bloggportalen.se/vote?option=

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0