Husvisning, del 2 Badrummet och gästrummet

Badrummet var det enda rum på nedervåningen som var bra, alla andra rum hade/har fel (vilket ni kommer få höra om). Badrummet är dörren rakt fram (lite till vänster) när du står i ytterdörrs öppningen. Självklart försvann de svarta listerna inne i badrummet också. Sen är det bara småsaker som är fixade, bytt toalettsits, toapappershållare, krokar till handdukarna, nya duschdraperier och en hylla har blivit dit ställd. Nu går badrummet i den härliga höstfärgen lila, samt vitt och svart. Det är väldigt skönt med ett ny renoverat badrum för det är något som lätt drar iväg i pris och är svårt att åtgärda själv.

 

 

Lampan är köpt på IKEA för 99kr, tidigare hängde det bara en glaskula i elsladden. De som bodde här innan lämnade det enda och det andra, det mesta är skräp som har slängt eller ska köras iväg till återvinningen. En sak jag behållit är den svart/vita blomkrukan som nu står i badrumsfönstret.

 

En till sak som jag ”fyndat” är en glasflaska som nu får agera vas åt Fredriks födelsedagsblommor från mina föräldrar.

 

 

Det är två rum som vi inte åtgärdat någonting alls och det är gästrummet och musikrummet (blir två vinterprojekt). Gästrummet är det rum som ligger närmast badrummet. Det ska få sig ett nytt innertak för det saknas (?), väggarna ska målas från list till list och slutligen ska golvet självklart slipas. I det här rummet får jag gå lös med min lite ”gamla” inredningstil som Fredrik ibland tycker att jag har. Hade tänkt mig ett stort linneskåp för att förvara handdukar och sänglinnen, ett skrivbord i lite äldre stil (där jag kan sitta och sy eller pyssla med annat) och med lite shabby chic stil som inredning. Nu har vi ställt dit gästsängen jag köpte från Jysk och en tv (som inte är i kopplad).

 

 

Bild 1 & 2. Gästrummet.

Bild 3. Då vi inte har någon sängram till gästsängarna köpte jag breda madrassklämmor på Jysk. Man fäster dom under sängen vid huvud och fotändan så resårbottnarna inte glider isär.

Bild 4. Fredrik och Icke fixar med klämmorna.

Bild 5. Varför, varför, varför!

Bild 6. Skillnaden på gästrums golvet och hall golvet.

 

Slänger med en bild på hallbyrån och på lilla hallen (den har fått sig ett drapperi/gardin som dörr tillsvidare). Den tänker vi använda som förråd (sätta upp hyllor på väggarna i höjd med dörrarna) och ett ställe där jag och Fredrik kan förvara hockey och stall utrustning, väldigt bra i höst och vinter när allt blir lite geggigare och blötare så kan vi gå in via ingången på baksidan.

 

Ni får ursäkta bildkvaliten, min mobil tycker inte om att fota på kvällstid.

Kommentarer
Postat av: Hannah

Vad fint ni fått de:) De blir inte att ses i veckan heller antar ja :( Fan va piss att vi ej ses som förut, men de kommer väl senare :)

2010-10-12 @ 22:21:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0