Önska önska önska bort

Om jag kunde skulle jag göra så att den här dagen aldrig hade funnits, vilken skitdag det varit!
.
Solen sken och det gnistrade fint i träden när jag red ut imorse. Funderar över detta årliga jag-känner-inte-mina-fingrar som övergår till AJ-kan-nån-kapa-av-mig-mina-fingrar när det börjar bli varma igen. Skinnvante med fårskinn som foder eller varför inte värme slingor eller budget variant där man kan stoppa in såna där "gele påsar" som blir uppvärmda när man "bryter" en metallbit i den? Några tips på bra och varma fingervantar?
Efter ridturen packade jag bilen FULL med saker som skulle flyttas till det nya stallet. När jag skulle stänga igen passagerardörren går den inte att stänga, låset hade frusit/fastnat i låst läge. Då Fredrik jobbade i Barkarby idag och jag inte kände för att frysa ihjäl ute i skogen tog jag ett grimmskaft och knöt fast i passagerardörren och sen i förardörren, hela vägen hem tänkte jag "hoppas inte det står en polis längs vägen".
.
När jag packat ur hemma (då gick bildörren helt plötsligt igen) och kommit in tycke jag det var lite kallt, visade sig att vi hade under 13 grader inomhus, återigen var Fredrik på annan ort och väldigt många timmar bort. När jag ändå var nere i källaren och försökte åtgärda värmepannan, med hjälp av Fredrik i mobilen, tänkte jag ta med tvätten för att hänga upp den. Men maskinen hade inte tömt sig helt på vatten så allt var genomblött och simmade runt i pöl i tvättmaskinen, så nu ligger tvätten utspridd på dusch golvet. Skit dag.
-
.
Nu sitter jag ner bäddad i soffan och ska  fika, myskväll. Både jag och Fredrik är ledig imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0