Sommar dag i Sthlm

Igår trottsade vi värmen och åkte till Sthlm igen. Jag och Fredrik var förbi stadshuset. På den lilla stund vi var där såg vi fem brudpar, verkade vara fullt upp där igår, dom hade verkligen tur med vädret. Den korta cermonin tog 30 sekunder och den långa 3 minuter. Sen strosade vi i gamla stan och runt slottet med en Ben and Jerrys glass i handen. Vi fortsatte att promenera till K2 inne i stan (ligger bortanför Sthlm stadion) där fick vi en rundvandriing i stallarna av LIselott och där hon bor. Mycket roligt att få se!

Sen hade klockna hunnit bli mycket så vi promenerade in till stan igen för att hitta en restaurang, lättare sagt en gjort. Efter att ha gått kors oh tvärs över Sthlm innerstad hittade vi en liten kvarterskrog längst ut på Drottninggatan inne på en bakgård, helt ok mat. Men vi bestämde oss för att gå vidare för att hitta nått cafe för en kopp kaffe och dessert. Konstigt nog var alla cafeer stängda, så vi hamnade på en Italiensk restaurang i gamla stan. Där njöt vi av citronsorbe som var får en annan värld och musik av servitörerna och kockarna, mycket trevlig stämning! Klockan ett kom vi hem, trötta, mätta och förundrade över att vi fortfarande kunde gå i short och linne mitt i natten i Augusti i Sverige. Fredrik hade haft väldigt roligt åt Spanjorerna och Italienarna under dagen som stått och viftat med händerna för att det var så varmt.

Nu ligger jag och snörvlar i sängen, har ont i fötterna, vaderna och höfterna. Ska försöka bli lite mer människa och sen ska vi åka till huset!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0