Min första semester är slut

Efter en och en halv vecka är nu min första semester den här sommaren slut (har en till vecka i augusti). Jag tycker att jag har hunnit med mycket, men ändå missat en del saker som jag hade velat göra och människor jag hade velat träffa!

En liten summering av semester. Började med att hälsa på i Sundsvall hos farmor och farfar, jag hoppas att jag har någon dag ledig så jag hinner dit igen innan all sommar är slut. Vi hann även med lite shopping i Sundsvall. Sen blev det några dagars socialiserande i Skellefteå, bio besök då vi såg Baksmällan (rekommenderas), biljardkväll på Old Williams, besökte mitt gamla stall, badade i älven (kallt i början men när kroppen domnat bort lite gick det bra). Hann även med att träffa släkten i stugan/morfar. Sen blev det avslut i Skellefteå med kubb, minigolf ute i Byske (dom har en mysig bana och härligt med en strand man kan promenera på), glass i Bergsbyn "Bergsbyspecialaren" ett måste under sommaren, grillning och självklart jordgubbar. Tycker det blev en lyckad semester med massor med minnen.

Nu väntar jobb i mängder, fixandes i lägenheten för jag har fått ner lite nya möbler och små saker. Och självklart spendera massor med tid i stallet! Sen hade jag även tänkt hinna utforska Uppsala och närliggande städer/ställen. Hade tänkt mig hitta några fina smultronställen här nere. Förslag?


Har ätit fil med mammas musli som hon skickade med mig ner. Varit en lång dag idag, sov knappt något i natt, var rädd för att försova mig plus att det var väldigt varmt i lägenheten. Började jobba klockan 8 och klockan hann bli 19.40 innan vi var på väg från jobbet. Det blev hem för ett snabbyte av kläder och hämtning av hunden sen direkt till stallet. Var ute och tömkörde så vi fick oss alla lite motion idag. Så nu ligger jag i sängen med en kropp som värker efter dag. Hoppas på mer sömn i natt, börjar klockan 8 imorgon med, till stängning. Får se om jag orkar förbi Sofia och Fredrik för våran "obligatoriska" fredagskväll tillsammans.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0