4e advent

Nu är alla julklappar inslagna och kom ihåg listan inför resan till norr har börjat bockats av. Funderar över hur jag ska rymma alla julklappar och saker jag behöver med mig.


Jag är nog värdelös på att vara hemma och ledig. Började som alltid med att åka till stallet och pyssla med Flickan. Tydligen har de här tre kalla dagarna gjort så hon bestämt sig för att sätta ännu mer vinterpäls, för hon löser päls i massor *suck*. Maja kom ut och hjälpte mig sätta på några broddar. Hon fick sin julklapp och blev jätteglad över den, två röda lyktor i olika storlekar. Det fanns hemmagjorda pepparkakor i skafferiet och på boxdörrarna hängde det knäckebrödsringar med god jul och hästens namn. Älskar mitt stall!


Han inte mer än in i garaget innan jag började städa. Flyttade om sommardäcken, kartongerna och diverse bilsaker, skottade och sopade utanför min och mina garagegrannars dörrar. Väl inne fortsatte jag med min rastlöshet, diskade undan all disk sen började jag sortera om i klädkammaren, tänkte att Fredrik ska få en kartong med allt sitt krims och krams.


Nu är jag mätt och belåten efter att Fredrik gjort pannkakor. Lämnar det innan det blir en diskussion om vad som är pannkakor, plättar m.m. Snart sova dags, jobb 8-20.20 imorgon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0