Eurotrip, till Hamburg

Då är jag i Uppsala igen. Börjar jobba klockan ett, fick lite sovmorgon mot att jag ska jobba hela helgen, så nu väntar 10 dagars arbete i rad *usch och ångest*. Men jag har haft en fantastiskt rolig semester! Känns konstigt och tråkigt att vara tillbaka (bortsett från att få åka till stallet igen).

Vi började från Uppsala på fredag kväll den 7:e augusti efter jobbet, vi tog vägen över Skövde för att lämna Icke hos Fredriks familj. Så på lördag började vi våran road trip på riktigt, vi tog en sista härlig dusch och fyllde på mat förrådet innan vi begav oss ut på vägarna. Vi körde ner till Helsingborg för att ta färjan över till Danmark, sen ca två timmars bilresa genom Danmark för att komma till nästa hamn och ta färjan över till Tyskland/Puttgard. Mellan klockan ett-två på natten hade vi hittat våran parkering för natten i Hamburg och begav oss in för lite nattliv på Reeperbahn. Gatorna var packade med folk och sexbutiker. Efter att vi gått längs gatan där alla prostituerade stod med sina midjeväskor hittade vi en mindre pub och fick oss lite dricka. När vi var på väg ut från puben stod det en full gubbe och pissade mot ett järnräcke, något som hororna inte tyckte om för det var som sagt deras gata. Vi fortsatta gå och precis när vi vänt oss om hör vi ett *smack*, vi vänder oss om och ser en kille springa där ifrån, över räcket hänger gubben helt knockad av ett slag. Några vänliga själar tog ner han från räcket (annars hade han kvävts) och la honom i framstupat sidoläge, med byxorna fortfarande nerdragna, trevligt förstaintryck av den staden. Tror inte jag besökt en smutsigare/skitigare stad titigare, för att citera Johan "Är det såhär det skulle se ut efter en månad om alla vuxna försvann". Klockan sju var vi "hemma" igen, blev kebab och nybakat bröd som kvällsfika/tidig frukost, vi fick oss ca fyra timmars sömn den natten, sen väntade några fler timmar i bilen innan vi skulle vara framme i Amsterdam.


Kommentarer
Postat av: Kralle

Lät ju som en spännande stad de där du hahaha...

tur ni kom därifrån levande hehe...

hoppas allt är bra med er... kram ifrån mittlandet

2009-08-19 @ 17:00:22
Postat av: Hamburg (aren)

Hamburg är en spännande stad. Och spännande att ni fick se lite våldsamheter på Reeperbahn. Inte under en enda av de 5-6 resorna dit har jag och kompisarna sett något våld. Hela Hamburg känns förvånansvärt tryggt.

2009-09-15 @ 02:01:43
URL: http://www.reeperbahn.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0